Monday, 16 September 2013

GET CLEAN@ WATER PITCHER SHAKLEE


Nak beli water filter tapi kat pasaran mahal? Paling murah pun rm8++.Takde budget ?

ADA .... Harga bawah RM500..(x sampai pun) malah berkualiti ..syarikat pengeluar memang dah established 50 tahun.so kalu nak beli spare part I.Allah sentiasa ada.

Brand apa?
GET CLEAN @WATER PITCHER SHAKLEE.

Filter air baru seminggu dah tebal betul lapisan lumut color coklat.tak leh bayangkan kalu sesiapa yang rumah x pasang filter air (penapis air).

- Dengan air tu kita masak dan kita minum.

-Kandungan klorin ngan sisa2 bahan kimia dalam air tu pun masuk skali dalam badan.Kalau filter air boleh basuh..kalu dah lepas masuk dalam badan nak tapis cane lagi.kesian perut..usus..dan buah pinggang kita.





KEISTIMEWAAN Get Clean Water Pitcher Shaklee

SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.


Dapatkan segera jag filter anda hari ini juga (^_^)



BERMINAT NAK DAPATKAN GET CLEAN@ WATER PITCHER SHAKLEE ini ?
Hubungi saya segera ye  (^_^)


SUPERMOM FAZLINA ,


FB : www.facebook.com/messages/sihatcergasceria

Email :supermomfazlina@gmail.com
No TEL : 019 556 0012

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.