Monday, 2 September 2013

Saya dan SHAKLEE

Saya kenal dengan SHAKLEE ni sebenarnya dah lama.Parent pun memang amek supplement SHAKLEE.Cuma saya yang masa tu kurang pengetahuan tentang supplement atau makanan tambahan ni.

Pada mulanya saya join SHAKLEE sebab ada permintaan dari customer-customer www.eduwonderland.com saya yang bertanyakan produk-produk ni :


  • ada tak jual ESP
  • ada tak jual mealshake
  • ada tak jual alfalfa


Mula-mula saya jawab je takde sebab tapi bila dah kerap sangat yang tanya , saya mula rasa nak join la sebab sayang pulak kan nak lepaskan peluang yang ada ni.Jadinya saya pun sign up la sebagai ahli Shaklee dengan no id
888323


Masa tahun pertama dan kedua tu , saya cuma tahu saya boleh beli dengan harga ahli dan produk yang saya tahu pun cuma ESP ,MEALSHAKE ngan ALFALFA je..saya tak ambil kisah sangat pun pasal bonus ke apa ke.Buku mannual pun saya tak baca :) Masa lahir anak yang ketiga .. saya terdetik nak cuba set cadangan berpantang Shaklee iaitu VITA LEA , VITAMIN C , B COMPLEX dan ZINC.




Set supplement shaklee yang saya ambil ketika berpantang.Cuma time tu saya ambil vita C yang 500gram.



Pengalaman saya ? ... hari ke 4 luka jahitan saya dah sembuh dan saya rasa sangat bertenaga jika nak dibandingkan proses bersalin sebelum ni.Adakalanya saya tertanya -tanya dengan suami ..betulkah saya dah bersalin ni .Kemudian yang paling saya happy , tiada sembelit teruk seperti sebelum ni ..sembelit lah yang paling saya takut sebab sebelum ni saya kene sangat teruk sampai 5 bulan menangis dalam toilet setiap kali nak qada hajat.Keyakinan saya kepada produk SHAKLEE mula bertambah,

Masuk tahun ketiga .. ( betapa ruginye saya kan ) .. baru saya tahu rupanya saya berpeluang untuk dapat pelbagai keistimewaan dalam Shaklee ni termasuk la cash reward , bonus car dan paling menarik berpencen dengan SHAKLEE :)  :) :)  dan kini saya sedang fokus dan dalam perjalanan dalam menuju impian saya untuk berpencen dengan SHAKLEE.Doakan saya ye ..



Salam kasih sayang  ,

SUPERMOM FAZLINA
019 556 0012
supermomfazlina@gmail.com





No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.