Friday, 29 November 2013

BERHENTI MEROKOK DENGAN VIVIX


ANDA seorang HEAVY SMOKER atau PEROKOK TEGAR ?!!

BERHASRAT untuk bebas dari merokok ..dah ikhtiar banyak kali tapi masih BELUM BEJAYA ?!




Pertama sekali ,saya ingin ucapkan TAHNIAH kerana anda masih tidak putus asa untuk BEBAS dari MEROKOK serta INSHA ALLAH dengan produk SHAKLEE yang hebat ni mampu membantu usaha murni anda.


Mendapat jolokan sebagai TONIK AJAIB .. inilah VIVIX ...


Bagaimana VIVIX boleh buat orang berhenti merokok .. VIVIX ni pengganti nikotin ke?

Saya cuba explain secara ringkas ye bagaimana VIVIX membantu untuk mereka yang ingin berhenti merokok.

Vivix ni bertindak dari tahap sel ( celular level) .. Vivix ni buang nikotin yang ada pada DNA kita dan menyebabkan DNA kita pulih seperti asal.Bila DNA kita dah pulih kepada asal , badan kita sendiri akan tolak rasa nikotin jadi macam masa mula-mula nak merokok dulu.

VIVIX bukan lah  TERAPI PENGGANTIAN NIKOTIN tetapi VIVIX ADALAH TERAPI BUANG NIKOTIN ..

Tentang cepat atau lambat sudah tentu bergantung pada tahap kondisi kesihatan individu sebab setiap kita berbeza.


VIVIX bantu DETOX Nikotin yang ada di darah ,organ dan otak .Bila NIKOTIN dah tiada , rasa KETAGIHAN pun hilang.
Orang yang merokok ni ada rasa KETAGIHAN.Sebab tu bila mereka cuba nak berhenti , mereka akan rasa ketagih sangat nak merokok kembali ..

Haaaa ..Dengan VIVIX , perokok akan alami rasa TAK SEDAP bila merokok kembali..Eh camne leh jadi camtu?
VIVIX berfungsi membaiki sel DNA dan melindungi organ2 , bila sel DNA sihat dan bebas dari NIKOTIN ...perokok akan rasa seperti baru belajar merokok semula ..ada yang kata rasa macam lipas , ada yang kata macam isap rokok waktu demam ..ha ni customer2 admin yang bagi feedback ye ..

Jika anda berniat nak berhenti merokok SYABAS kami ucapkan ..tekadkan azam dan kami sangat syorkan anda cuba VIVIX ni ..ada yang dengan sebotol pun dah boleh rasa kesan terapi ni ..lepas ni duit yang selalu wat beli rokok tu boleh simpan 




Berikut adalah testimoni dari pengguna-pengguna VIVIX yang mengambil VIVIX sebagai ikhtiar untuk BEBAS dari MEROKOK.KLIK untuk melihat lebih banyak lagi testimoni dari customer2 yang dah pun cuba TERAPI NIKOTIN dengan VIVIX ni.





Berminat nak dapatkan VIVIX untuk bantu atasi ketagihan ROKOK ?



TUNGGU .. !!!  Saya ada TAWARAN ISTIMEWA untuk anda ..



JANGAN BERLENGAH lagi .. hubungi saya segera .. INSHA ALLAH saya akan bantu anda untuk BEBAS DARI MEROKOK.


Mengapa BAYAR LEBIH ? JOM JOIN AHLI  UNTUK DAPATKAN 20% hingga 30% DISKAUN dan nikmati pelbagai tawaran yang istimewa.




Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat. Nantikan entri yang berikutnya ...


FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012








Monday, 25 November 2013

KURUS CARA SIHAT ?!



Anda ingin kurus dan kekal sihat??? Adakah anda tahu gabungan Omega Guard, Lecithin dan Alfalfa mampu memberikan kesan pelansingan yang hebat dan selamat??? 

Mari kita lihat bagaimana GABUNGAN TERBAIK OMEGA GUARD, LECITHIN DAN ALFALFA bertindak:

 Bagaimana anda boleh kurus dengan Omega Guard???

Menurut National Institutes of Health, Supplement Minyak Ikan bukan sahaja dapat mengurangkan kolestrol bagi penghidap Darah Tinggi malahan dapat memecahkan lemak bagi indinvidu yang mengalami masalah berat badan berlebihan. Omega-3 fatty acids atau polyunsaturated fatty acid dijumpai dalam minyak ikan yang mana sangat penting dalam diet harian anda kerana ianya tidak dapat dihasilkan oleh badan.

Omega 3 Fatty Acid yang terkandung dalam OMEGA GUARD SHAKLEE dapat mempengaruhi hormon yang dikenali sebagai LEPTIN iaitu hormon yang signifikan dalam mengawal SELERA MAKAN. Leptin akan menghantar isyarat kepada otak untuk mengawal selera makan sekaligus mengurangkan rasa lapar. Leptin juga meningkatkan KADAR METABOLISME dimana ia menukarkan LEMAK daripada makanan kepada TENAGA. Jika badan kita gagal memberikan respond yang baik kepada Leptin, kita akan berasa cepat lapar dan badan akan menyimpan banyak lemak seterusnya menyebabkan kegemukan.

 SET KURUS SHAKLEE BERTAMBAH HEBAT APABILA:

 Lecithin: Sebagai agen memecah dan menguraikan lemak. Pengambilan lecithin dapat menghalang obesiti dan mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang.

 Alfalfa: Dapat menyingkirkan lemak dan kolesterol dan sebagai pengangkut keluar lemak dari badan



 Berminat??BERMINAT NAK DAPATKAN SET KURUS SIHAT dengan HARGA MENGIKUT BUDGET ANDA??
Hubungi saya segera ye  (^_^)


SUPERMOM FAZLINA ,


FB : www.facebook.com/messages/sihatcergasceria

Email :supermomfazlina@gmail.com
No TEL : 019 556 0012
 


Saturday, 23 November 2013

ALHAMDULILLAH .. 2 CUSTOMER DI SAHKAN HAMIL


NOVEMBER ni ada dua berita gembira daripada customer saya yang mengambil set KESUBURAN SHAKLEE.


TAHNIAH !! Kak Liza .. :)




TAHNIAH Syikin ! :)


Anda masih lagi tercari-cari atau masih berikhtiar untuk dapatkan zuriat ? Apa kata jom ikhtiar dengan set kesuburan SHAKLEE?  INSHA ALLAH saya bersedia membantu anda ..klik sini >SET KESUBURAN





bERMINAT NAK DAPATKAN SET KESUBURAN dengan HARGA MENGIKUT BUDGET ANDA??
Hubungi saya segera ye  (^_^)


SUPERMOM FAZLINA ,


FB : www.facebook.com/messages/sihatcergasceria

Email :supermomfazlina@gmail.com
No TEL : 019 556 0012



SET BERPANTANG & BERSALIN SHAKLEE






Set berpantang Shaklee yang basic terdiri dari Vitalea (multivitamin), Vitamin B-complex, Vitamin C and Zinc complex..yang menariknya dengan set ni kita tak payah dah nak telan pati ikan haruan tu..sebabnya salah satu vitamin dalam set ini iaitu Zinc complex bertindak sebagai pengganti ikan haruan yg memang diakui kaya dengan zinc..ianya bertindak memulihkan luka2 dalaman dan luka jahitan dengan lebih cepat..lepas 2 minggu jer uolls dah boleh bergerak selesa.. jangan tak tau zinc ni jugak membantu menguatkan rambut mommies yer..wanita lepas bersalin mmg runsing dengan masalah rambut gugur dengan banyaknya especially lepas anak dah pandai buat 'buih'..haha  ni kepercayaan org2 tua la yer..sebenarnya rambut gugur lepas bersalin ni terjadi sebab pengaruh hormon dalam badan wanita..




Vitamin B complex yang juga dikenali dengan vitamin anti stress boleh menstabilkan hormon dalam  badan..jadi kita akan jadi lebih tenang, tak mudah marah, tak mudah murung dan boleh atasi masalah meroyan selepas bersalin yang sangat ditakuti oleh para wanita..yerlah dalam pantang ni mommies mudah sangat nak terasa, sensitip kan..dengan sakit luka jahitannya, dengan baby menangisnya, lagi pulak kena bangun berjaga tengah2 malam..tu semua memang boleh mengundang kemurungan...vitamin B complex ini jugak berfungsi menukarkan glukosa  kepada tenaga jadi mommies akan lebih bertenaga dan tak mudah letih..


Vitalea dari Shaklee ni pulak special dan tak sama dengan multivitamin lain yg ada di pasaran sebab ianya dilengkapi dengan iron atau zat besi yang sangat penting untuk pembentukan sel darah merah bagi menggantikan darah yang banyak hilang semasa proses bersalin..pengambilan Vitalea jugak penting sebab semasa pantang banyak makanan yang mommies  tidak boleh makan..jadi untuk menambah tenaga dan menambah khasiat dalam badan Vitalea ni sangat penting..bila vitamin dan mineral  cukup dalam badan barulah mommies semua bertenaga dan wajah pon tak pucat, berseri-seri gitu..yang saya perasan bila ambil Vitalea ni kulit jadi moist jer..mungkin jugak sebab cukup air dalam badan..makan vitamin tanpa pengambilan air yang cukup tak jadik jugak yer mommies..air 2-3liter memang wajib setiap hari..ingat tu.. :) 


Sustained released Vitamin C ni pulak berfungsi untuk memperbaiki tisu-tisu dalaman yang rosak semasa proses bersalin..pada yang tak faham apa itu sustained released atau pelepasan masa ni, ianya bermaksud vitamin C ini dicipta dengan teknologi yg canggih dimana ianya akan dilepaskan sedikit demi sedikit ke dalam badan kita mengikut keperluan demi memastikan badan kita cukup vitamin C justeru meningkatkan antibodi secara konsisten..ia jugak membantu dalam pemulihan luka jahitan..sape tak nak luke cepat sembuh kan..




Oh ye .. sebagai cadangan ..saya turut galakkan ibu2 untuk pengambil ESP untuk membantu menambah tenaga serta OSTEMATRIX untuk membantu mengelakkan kan SEMBELIT






Ia memberi tenaga, membantu melancarkan penghasilan susu, penting untuk kelenjar dan tumbesaran, mencantikkan kulit si ibu, dan membantu kawal paras kolesterol dan memberikan rasa kenyang pada kadar yang lama. 


Sangat bagus utk perkembangan dan tumbesaran bayi kerana khasiat ESP ini dapat mengalir kepada bayi melalui susu ibu.

Apa bezanya soya Shaklee ini dengan soya lain yang berada di pasaran? Soya Shaklee adalah non GMO soy. Ia juga dibasuh bukan menggunakan alkohol. Diproses dengan suhu yang sangat sederhana agar enzim didalamnya tidak musnah. Kualitinya sangat tinggi.

 





OsteMatrixTM membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi.

Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. 

Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.ostematrix membantu dalam masalah sembelit ibu semasa berpantang…

 








Tadi kita dah baca bagaimana setiap vitamin ni membantu Ibu-ibu selepas bersalin untuk rasa sihat dan bertenaga.Jom kita baca apa kata ibu-ibu yang dah pun try set bersalin Shaklee ni =)










Alhamdulillah , best kan set berpantang Shaklee atau set bersalin Shaklee ni.Paling best nya ia boleh di ambil sejurus selepas kita bersalin.Almaklumlah kan, semasa proses berjuang di labour room ,kita kehilangan banyak darah dan tenaga.Badan pun jadi lemah dan tak bertenaga.Waktu malam pula kene berjaga , makan pula banyak yang kene pantang .. jadi dah faham ye kenapa perlu ambil vitamin sejurus selepas bersalin?

BERMINAT  nak dapatkan set bersalin Shaklee ni boleh hubungi saya atau terus order online DISINI


Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat.Nantikan entri yang berikutnya ...




FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **



Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.