Friday, 29 November 2013

BERHENTI MEROKOK DENGAN VIVIX


ANDA seorang HEAVY SMOKER atau PEROKOK TEGAR ?!!

BERHASRAT untuk bebas dari merokok ..dah ikhtiar banyak kali tapi masih BELUM BEJAYA ?!




Pertama sekali ,saya ingin ucapkan TAHNIAH kerana anda masih tidak putus asa untuk BEBAS dari MEROKOK serta INSHA ALLAH dengan produk SHAKLEE yang hebat ni mampu membantu usaha murni anda.


Mendapat jolokan sebagai TONIK AJAIB .. inilah VIVIX ...


Bagaimana VIVIX boleh buat orang berhenti merokok .. VIVIX ni pengganti nikotin ke?

Saya cuba explain secara ringkas ye bagaimana VIVIX membantu untuk mereka yang ingin berhenti merokok.

Vivix ni bertindak dari tahap sel ( celular level) .. Vivix ni buang nikotin yang ada pada DNA kita dan menyebabkan DNA kita pulih seperti asal.Bila DNA kita dah pulih kepada asal , badan kita sendiri akan tolak rasa nikotin jadi macam masa mula-mula nak merokok dulu.

VIVIX bukan lah  TERAPI PENGGANTIAN NIKOTIN tetapi VIVIX ADALAH TERAPI BUANG NIKOTIN ..

Tentang cepat atau lambat sudah tentu bergantung pada tahap kondisi kesihatan individu sebab setiap kita berbeza.


VIVIX bantu DETOX Nikotin yang ada di darah ,organ dan otak .Bila NIKOTIN dah tiada , rasa KETAGIHAN pun hilang.
Orang yang merokok ni ada rasa KETAGIHAN.Sebab tu bila mereka cuba nak berhenti , mereka akan rasa ketagih sangat nak merokok kembali ..

Haaaa ..Dengan VIVIX , perokok akan alami rasa TAK SEDAP bila merokok kembali..Eh camne leh jadi camtu?
VIVIX berfungsi membaiki sel DNA dan melindungi organ2 , bila sel DNA sihat dan bebas dari NIKOTIN ...perokok akan rasa seperti baru belajar merokok semula ..ada yang kata rasa macam lipas , ada yang kata macam isap rokok waktu demam ..ha ni customer2 admin yang bagi feedback ye ..

Jika anda berniat nak berhenti merokok SYABAS kami ucapkan ..tekadkan azam dan kami sangat syorkan anda cuba VIVIX ni ..ada yang dengan sebotol pun dah boleh rasa kesan terapi ni ..lepas ni duit yang selalu wat beli rokok tu boleh simpan 




Berikut adalah testimoni dari pengguna-pengguna VIVIX yang mengambil VIVIX sebagai ikhtiar untuk BEBAS dari MEROKOK.KLIK untuk melihat lebih banyak lagi testimoni dari customer2 yang dah pun cuba TERAPI NIKOTIN dengan VIVIX ni.





Berminat nak dapatkan VIVIX untuk bantu atasi ketagihan ROKOK ?



TUNGGU .. !!!  Saya ada TAWARAN ISTIMEWA untuk anda ..



JANGAN BERLENGAH lagi .. hubungi saya segera .. INSHA ALLAH saya akan bantu anda untuk BEBAS DARI MEROKOK.


Mengapa BAYAR LEBIH ? JOM JOIN AHLI  UNTUK DAPATKAN 20% hingga 30% DISKAUN dan nikmati pelbagai tawaran yang istimewa.




Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat. Nantikan entri yang berikutnya ...


FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012








No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.