Sunday, 22 December 2013

Gambar sekitar program MENJEJAK JUTAWAN SHAKLEE UTARA ..MAGIC AURA 14/12/2013

Saya yang bertudung labuh hijau tu





Best sangat waktu ni , ada perkongsian dari MASTER-MASTER dari GROUP JUTAWAN ..Pastu dapat jumpa upline-upline kami yang best lagi syok .. dapat berkumpul sesama rakan se group ..AURA nya sangat -sangat terasa ..biasa kalau g program-program motivasi saya ni mudah nak lelap ..tapi kali ni tak rasa ngantuk walau sepicing saat pun ..time ni saya bawak Baby Fayyadh ,dah bawak baby ni kenela carik tempat paling belakang sekali sebab nak bf dia senang kan.Baby Fayyad memang soleh ,tido je masa slot pertama tu. Ok setakat ni je lah entry saya kali ni ..berjumpa di entry akan datang ye .. 





No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.