Wednesday, 29 January 2014

Debaran closing JANUARI 2014



Debaran kian terasa ,hanya ada 2 hari je lagi untuk closing.Ini GE yang terkini .. berpeluh tengok GUV ..SYABAS Team Akademi Jutawan Khadeeja iaitu team shaklee saya.Dan ada khabar-khabar lahirnya leader sulung dari AKADEMI.. insha Allah ,akan saya umumkan secara rasmi nanti :)

Seperi bulan-bulan sebelumnya ,tetap tidak sunyi dari cabaran-cabaran yang mendatang.Saya sukakan cabaran ..sebab lebih hebat cabaran ..semakin tinggi pergantungan kita dengan Illahi ..semakin kuat dan erat ikatan ukhuwwah sesama kami. 

Sebenarnya , saya juga dalam usaha mengejar CAR BONUS ni dan  bulan ni stage ke 3 ..bulan depan Insha Allah stage ke 4 ..stage yang menentukan samada saya layak untuk Car Fleet atau tidak.

Kenapa saya nak sangat CAR BONUS ni?

Car bonus ni adalah antara 'yard stick' atau penanda aras kukuhnya group kita.Selain dari tu , saya ingin sangat  mempunyai kenderaan yang lebih luas dan selesa untuk anak-anak apatah lagi bila nak balik kampung ke Perak yang memakan masa 3 jam tu.Sekarang ni kami guna kereta wira .. kesian tengok anak-anak terbengkok tido kat belakang ..adakalanya bergaduh sebab sempit.Semoga Allah memudahkan urusan saya dan  makbulkan impian saya.

ANDA ADA KERETA IDAMAN ? 
NAK KERETA FREE ,SHAKLEE BAYARKAN TIAP-TIAP BULAN?


Hubungi saya ,saya tunjuk caranya :)

FAZLINA SAMSUDDIN
JOM  kita cemerlang dunia dan akhirat
019 556 0012
Sahabat SHAKLEE ANDA

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.