Tuesday, 4 February 2014

Cerita kami hari ini

Hari ni last day cuti CNY mr hubby.Kebetulan ada 3 order COD ke student2 KUIN.Dah alang-alang keluar ni singgah ke Taman Jubli Emas bawa anak2 main layang-layang (^_^) .Ummi dan abi pun tumpang gian main layang2 ..kiki

Supermuslim Fawwaz dan Princess Balqis syok main layang-layang.Benda baru dalam hidup mereka kan :)


Sempat lagi tu tunjuk BEST .. alhamdulillah ..dah besar anak-anak ummi ni



Selepas tu , kami solat Magrib di masjid depan KUIN tu dan COD Shaklee kat depan KUIN.Pastu ke Mergong plak COD Shaklee kat student2 di asrama AL Farabi ..dah alang2 tu singgah sekali ke TESCO MERGONG untuk celebrate belated birthday baby Fayyadh .. Alhamdulillah ..hari yang sangat BEST ..TQ ALLAH !! :)



No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.