Thursday, 20 February 2014

HARAPAN MENGGUNUNG TINGGI

Bulan Februari ini saya mengharapkan sesuatu dari SHAKLEE  .. 3 stage dah pun berjaya saya tembus dengan bantuan Allah ,rakan2 yang mendoakan dan juga usaha diri dan team group.Semoga stage akhir ni pun berjaya ditembusi .. 8000 GUV lagi nak complete misi CAR BONUS !!

Anak-anak ummi , inshaAllah umi akan usaha dapatkan kenderaan yang selesa bila kita balik rumah atok dan travel sana sini.Hati ummi cukup tersentuh bila tengok anak-anak terbengkok-bengkok kat sit belakang .. PEY 5962 telah banyak berjasa tetapi kami perlu gantikan tempatmu yang semakin uzur ... kenangan kereta rosak di highway tatkala malam gelap gelita tanpa sebarang lampu jalan sangat2 menguatkan semangat ummi dengan MISI CAR BONUS.Pemilik cinta ku selepas Allah dan Rasul saw .. abi ..inshaAllah as your wish ..ummi akan cuba capai impian abi untuk miliki WISH ni ..


YA ALLAH .. PERKENANKANLAH DOA HAMBA MU .. amiiin




No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.