Thursday, 20 February 2014

TERTIPU DAN DI TIPU ?





Dah lama juga rasanya suami bawak balik balm ni , bila tengok gambar orang kat botol tu rasa macam pelik je.Tak berani nak pakai sebab kat botol balm ni takde pun no siri KKM dan ingredient.Tup tup tap kat FACEBOOK sedang panas isu PENGETUA PUSAT TAHFIZ MENIPU .. 

Bila tengok anak-anak yang menjual balm merayu-rayu kat pintu bank ,kat restoran tu ..sungguh sangat menyentuh hati saya.Terdetik di hati , bila masa mereka menghafaz ..belajar ..dan berehat sebab kelihatanya hari tak cuti pun mereka ada di situ seawal pagi ???

SIAPA DIA PENGETUA PUSAT TAHFIZ AMAL TU ?
-----------------------------------------------------------

Kongsi ramai ramai untuk peringatan masyarakat !!! sebarkan pembohongan TAHFIZ AMAL yang suka perguna anak yatim minta derma di bank dan station minyak .....dia ni buat mungkar !!!
dulu AL MANSUR lambang bumi dan keris , di Kedah sekarang dia guna nama RAJA SAKTI pusatnya di sik dan kulim sekarang.- GILA NAK JADI RAJA SAKTI TAPI PENIPU BESAR DAN PERGUNA ANAK YATIM TAHFIZ AMAL- Kita akan ketengahkan kepada pihak agama negeri dan Muti Kedah kita isu ini INSYA ALLH doakan agar ajaran sesat terkubur
ni jika nak kenal Azhar penipu ni :
Azhar berasal dari Kulim, Kedah. Dia hanya tamat tingkatan tiga dari Sekolah Menengah Padang Serai, Padang Serai, Kedah.
Azhar pernah bekerja sebagai pemandu dengan Bank Simpanan Nasional cawangan Kuala Lumpur. Kemudian beliau menyertai kumpulan Al Arqam. Setelah Al Arqam diharamkan, dia menyertai kumpulan Al Mansur.
Azhar menggunakan gelaran hebat iaitu Yang Mulia Raja Azhar ibni Raja Wahab, Presiden Persatuan Kerabat Raja Sakti Malaysia








Gambar Mazidul
Kalau kita kesian dengan mereka (budak-budak tu) jangan bagi duit. Duit belanja pun jangan (sebab ketua diorang mesti akan check satu-satu). Jangan bagi apa-apa. Semoga dengan itu dengan sendirinya sindiket ini STOP. Nak bagi derma sebab kesian pada mereka, bagilah makanan atau apa-apa selain duit.
Macam mana nak kenal mereka? Selalunya mereka bersongkok (yang lelaki) dan bawak beg sandang. Yang lelaki ni target restoran, yang budak perempuan pulak duduk dekat pam-pam minyak berbaju kurung. Yang pastinya mereka akan gunakan resit “Pusat Tahfiz Amal”. Please jangan bagi apa-apa. Post ini bukan nak menghasut supaya jangan sedekah.. tapi supaya sindiket ni tak berkembang biak. Kena jadi kejam sikit untuk stop orang tua ni.
Merosakkan nama institusi tahfiz je. Memalukan dan membusukkan nama Islam. Orang bukan Islam akan nampak Islam ni macam lekeh sangat. This needs to stop. Please..Share this and help educate people. – Sumber Tengku Nuruddin


No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.