Wednesday, 26 March 2014

Perjalanan pertama balik kampung dengan WISH

Alhamdulillah.. toyota Wish yang ingin saya hadiahkan kepada suami dan anak2 dah pun dapat.Hari ni perjalanan pertama kami balik Ipoh dengan menaiki Wish.

Anak2 dapat tidur dengan selesa..syukur ya Allah ..harapan saya semoga team Shaklee saya pun akan dapat capai Car bonus seperti saya.

Nantikan jurnal seterusnya ...esok i.Allah nak pos ordr customer di Ipoh.Di sana ada branch Shaklee ..best bisnes Shaklee ni..kat mana2 pun boleh berbisnes :)

No comments:

Post a comment

Raya Aidilfitri Musim PKP

Raya kali ni sangat-sangat berbeza sambutan nya. Siapa sangka tahun ni raya tak boleh balik kampung. Bukan tu saja, solat Teraweh pun...