Friday, 23 May 2014

MAY 2014 YANG OHSEM !


Assalamualaikum .. salam sihat ,cergas dan ceria semua.Lama menyepi dari blogging .. hehe.Oh ye ,bagi yang mengikuti blog saya ni .. bulan ni merupakan kali pertama saya bersama team ASC saya organize program MAGIC  TOUCH & TRAIN yang bakal berlangsung pada 24 May di Hotel Darul Aman.Sebenarnya ,decision nak buat program ni pun agak mengejut juga ..pada mulanya hanya cadang cadang sahaja tetapi bila mengenangkan jadual Master-master jemputan kita yang padat .. rasanya the best date cuma 24 May sahaja.


Banner program ..cuba cari yang mana satu saya :)









Insha Allah , yang telah berdaftar adalah seramai 50 orang.Semoga program ini bakal memberi manfaat kepada ramai sahabat-sahabat ASC untuk membina empayar bisnes masing-masing.Antara objektif yang utama ialah ingin mengeratkan ukhuwwah sesama kami ..almaklumlah kan selama ni jumpa di alam maya je ... kali ni nak tengok secara LIVE.Rasa syukur sangat sebab Master-Master sudi memberi sokongan serta galakkan bagi leader yang baru menapak macam saya ni.
Siyes saya cakap , bersyukur sangat sebab dapat support group yang best , leader yang best , kawan2 se side line yang best , anak2 buah dan family Shaklee yang ohsem ..Semua jenis memberi selagi boleh untuk kita berjaya ..antara nak dengan nak tak je berjaya .. bagi saya .. yang join Shaklee ..yang kata nak buat bisnes sekadar melepas batuk di tangga tu tersangatlag rugiiiiiii sebab banyakkkkk sangat tawaran yang terbentang luas untuk kita.

Nanti saya update lagi ya tentang persiapan ..setakat ni

SLOT PENGISIAN - CHECKED
BILIK SEMINAR - CHECKED
PERALATAN -CHECKED
HADIAH UNTUK MASTER -CHECKED
HADIAH UNTUK JEMPUTAN -CHECKED
HADIAH UNTUK CABUTAN BERTUAH - CHECKED
BAHAN UNTUK AKTIVITI KANAK-KANAK - CHECKED

Esok saya bakal bersiaran dari Hotel Darul Aman .. till then .. 




KIOSK SHAKLEE ONLINE ANDA (^_^)

♥FAZLINA SAMSUDDIN
♥0195560012
♥Acc MAYBANK :1590 1281 3873
♥Email : supermomfazlina@gmail.com

Setakat ni dulu dari saya .. Nantikan entri yang akan datang...



No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.