Sunday, 4 May 2014

Rewards untuk diri

Happy weekend semua , baru berkesempatan update blog kesayangan saya ni.Bulan April agak bz dengan coaching team ASC dan bisnes ... Sampai x sempat nak ke sini (eceh baik nye alasan..leh terima tak?..kikiki)

Semalam..baru berkesempatan nak rewards diri sendiri setelah berhempas pulas bekerja..sebelum ni bese belanja family tapi kali ni nak bagi hadiah untuk diri sendiri..aci tak?heheh

Semalam lepas bawa anak2 ke pusat sains negara..singgah ke karnival Lantunan Mahabbah ,jalan2 kat booth tetiba terjumpa AlQuran yang sangat cute..sekali tengok macam organizer .
.
Cantik kan? Real look lebih cantik


Pastu kami g Sentosa .. beli Lenovo Yoga.Akhirnya ... Hehe..ni pun sebab nak buat kerja ..mengigil gak tangan nak bayar.Saya anggap ni sebagai satu pelaburan ..semoga tugas saya lebih efficient lepas ni ..:) Sekian saja celoteh saya hari ini :)



No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.