Sunday, 4 May 2014

Rewards untuk diri

Happy weekend semua , baru berkesempatan update blog kesayangan saya ni.Bulan April agak bz dengan coaching team ASC dan bisnes ... Sampai x sempat nak ke sini (eceh baik nye alasan..leh terima tak?..kikiki)

Semalam..baru berkesempatan nak rewards diri sendiri setelah berhempas pulas bekerja..sebelum ni bese belanja family tapi kali ni nak bagi hadiah untuk diri sendiri..aci tak?heheh

Semalam lepas bawa anak2 ke pusat sains negara..singgah ke karnival Lantunan Mahabbah ,jalan2 kat booth tetiba terjumpa AlQuran yang sangat cute..sekali tengok macam organizer .
.
Cantik kan? Real look lebih cantik


Pastu kami g Sentosa .. beli Lenovo Yoga.Akhirnya ... Hehe..ni pun sebab nak buat kerja ..mengigil gak tangan nak bayar.Saya anggap ni sebagai satu pelaburan ..semoga tugas saya lebih efficient lepas ni ..:) Sekian saja celoteh saya hari ini :)



No comments:

Post a comment

Raya Aidilfitri Musim PKP

Raya kali ni sangat-sangat berbeza sambutan nya. Siapa sangka tahun ni raya tak boleh balik kampung. Bukan tu saja, solat Teraweh pun...