Wednesday, 18 June 2014

NATIONAL CONFERENCE 2014 - SUNWAY




Hehe .. alhamdulillah ..baru berkesempatan nak update blog tercinta saya ni dengan event NATIONAL CONFERENCE 2014 yang kami g hari tu.Alhamdulillah .. NC 2014 ni rezeki saya dapat 2 awards .. 

 
                                                     

1.CAR BONUS ACHIEVER
2.BUSINESS GROWTH

Ini pengalaman pertama saya g NC ni , almaklumla baru buat bisnes Shaklee  ni Jun tahun lepas ..kiranye dah nak ujung-ujung cycle.Tapi takpe la , better late than never kan ..hihi
Terima kasih banyak-banyak kat Encik suami yang sangat sangat sporting tolong jaga anak sepanjang NC berlangsung.Lagipun kat level atas ,Shaklee ada sediakan room untuk aktiviti kanak-kanak.Macam macam aktiviti untuk mereka .. aktiviti coloring .. ada clown .. eh macam macam la ..pastu kat situ ada skrin boleh tengok event yang berlaku dalam hall.

Moment paling best dapat jumpa gang gang se group.Tahun ni untuk AKADEMI SIHAT CERIA ,saya seorang je.Harapan saya NC tahun depan dapat naik stage dengan anak-anak SHAKLEE saya.

Oh ye , best sangat dapat LUNCHEON treat dari MASTER IFFAH & MASTER FIRDAUS di Atrium.Paling happy tengok anak-anak dan encik suami makan dengan berselera sekali..

Mesti ada yang tertanya tanya NC tu apa.. gini ..National Conference ni event besar yang SHAKLEE anjurkan setiap tahun untuk meraikan achiever-achiver (distributor2 yang cemerlang)  .. best kan?Dulu masa belum buat bisnes ni ,saya tengok je kawan letak gambar kat FB ..tapi tak tau pun apa dia event ni.Bila dah join baru saya tahu dan berharap sangat NC tahun 2015 ,saya terpilih lagi untuk jadi jemputan ke NC bersama anak-anak team ASC saya.

Dah terlanjur ke KL ni , sempat juga bawak suami dan anak-anak jalan-jalan g tengok UITM Shah Alam ..tempat saya belajar dulu ..pastu g jalan2 merata KL.Yang best nya , duit belanja jalan-jalan ni saya gune bonus Shaklee yang saya dapat.ALHAMDULILLAH !! Sambil jalan-jalan ni ,dalam masa yang sama merehatkan minda untuk the next battle plak.Jemputla tengok gambar-gambar ni ye :) 


En suami jadi mr Mom hari tu..TQ sayang !
                                            

Aktiviti untuk anak-anak di level 4
Bergambar dengan MR ROGER BARNET ..CEO SHAKLEE
                                           

Saya dan my lil koala bear ..memang tak dapat di pisahkan ..hehe
   


BERSAMA MASTER IFFAH ANNUAR

BERSAMA GANG2 SURIJUNIOR :)

US <3

bERSAMA MASTER FARIHAH BT ABU KASSIM

BIJAKSIHAT + SURIJUNIOR





Bersama produk terbaru Shaklee ..PHYTOCOL ST'


My luvs ..my push factors






BERSAMA MASTER SHERIZA ..huh dapat jugak bergambar dengan K.Cherry

Master Farihah AbunKassim n family..nanny Shaklee saya

Glittering dinner..chinese cuisine








No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.