Saturday, 28 June 2014

Ramadhan Karim !



Assalamualaikum wb , alhamdulillah ..kita bakal berpuasa pada Ahad iaitu hari esok.Bagaimana persiapan untuk berpuasa ..dah rancang menu sahur nak makan apa ?

Antara tips menu sahur yang saya syorkan ialah hidangan yang ada serat dan mengandungi protein agar kita akan rasa kenyang di siang hari dan bertenaga.Pengambilan makanan jenis bersup juga sangat di galakkan untuk memastikan badan kita mengandungi air yang secukupnya agar kekal bertenaga.Tambah plak skang ni fenomena El Nino kan ,wajib ambil cecair yang mencukupi.

Tak suka makan nasi ketika bersahur? ahaks ..saya la tu orang nya .. biasanya untuk sahur saya amalkan minuman kesihatan ESP SHAKLEE yang mengandungi protein di bancuh bersama minuman PERFORMANCE DRINK SHAKLEE ..  dan paling utama .. buah kurma 5 biji  untuk ibu yang menyusukan baby seperti saya ..ALHAMDULILLAH ... rasa cergas dan bertenaga dan kurang dahaga ..sampai lepas Asar pun  masih lagi rasa cergas .. cuba lah kalau tak percaya :)

Di kesempatan ini , saya ingin mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAQ buat semua pengunjung anjungceria.blogspot.com










Alhamdulillah ..Testimoni pengguna PERFORMANCE DRINK SHAKLEE


Testimoni set puasa Mighty Gem Shaklee




HARGA RUNCIT
ESP                                        RM 150.00
PERFORMANCE DRINK           RM  82.50

TOTAL UNTUK SET MIGHTY GEM  RM 232.50
Mengapa BAYAR LEBIH ? JOM JOIN AHLI  UNTUK DAPATKAN 20% hingga 30% DISKAUN dan nikmati pelbagai tawaran yang istimewa.
                                           







No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.