Wednesday, 4 June 2014

VITAMIN UNTUK KULIT CANTIK & SIHAT



Ramai antara kita yang guna bermacam-macam skincare product tempek kat muka.Tahukah anda dengan pengambilan supplement juga dapat membantu kita dapatkan kulit wajah yang sihat dan berseri ? Jemput tonton Vlog Supermom Hadhatina ni ye :)



     HARGA
VITAMIN E  -                                                    RM149.00
VITAMIN B COMPLEX -                                RM53.70
VITAMIN C -                                                     RM92.50
GLA COMPLEX -                                             RM91.20

Vitamin E tu dalam 1 botol ada 120 biji  ..untuk  4 bulan
Vitamin B Complex pula dalam tu pun ada 120 biji ..juga untuk 4 bulan
Vitamin C pula ada 180 biji ... untuk 6 bulan
GLA Complex je ada 90 biji softgel ..untuk sebulan makan

Perlu amik semua ni ke ??
Eh tak perlu , bergantung pada keadaan kulit ,kesihatan dan budget anda.
Hubungi saya untuk maklumat lanjut ya .. :)

Mengapa BAYAR LEBIH ? JOM JOIN AHLI  UNTUK DAPATKAN 20% hingga 30% DISKAUN dan nikmati pelbagai tawaran yang istimewa.







KIOSK SHAKLEE ONLINE ANDA (^_^)

♥FAZLINA SAMSUDDIN
♥0195560012
♥Acc MAYBANK :1590 1281 3873
♥Email : supermomfazlina@gmail.com


Setakat ni dulu dari saya .. Nantikan entri yang akan datang...














No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.