Tuesday, 15 July 2014

Best ke buat bisnes SHAKLEE ni ?



Terharu dengar luahan anak Shaklee saya yang baru tak sampai 3 bulan ..bonus Shaklee dah cecah hampir RM2k sebulan.

"Raya kali ni x pening kpala dah mcm sebelum ni .. Tq lin sbb x jemu2 guide Faie (bukan nama sebenar)

Alhamdulillah .. Memang ini matlamat sy , bantu orang sihat ,bantu orang jana income .. 

Bisnes sebelum ni,saya hanya mampu bagi komisyen atas jualan kat agen dropship cuma 3% hingga 5% je.

Tapi dengan bisnes Shaklee ..bukan setakat komisyen dari 5% sehingga 21% je ..dapat untung runcit lagi 20% hingga 30% ..dan banyak lagi peluang untuk bina empayar perniagaan anda tanpa perlu melibatkan modal yang besar.

Duduk diam je duit masuk???
Oho ..dalam bisnes Shaklee takde istilah duduk diam je duit masuk TAPI bekerja kat rumah je duit masuk



+ Tak perlu rushing rushing nak siap2 g office
+ Tak yah stress cari parking
+ Duit petrol jimat sebab x perlu keluar ,order customer ..Shaklee yang post kan
+ Duit makan save sebab leh masak kat rumah
+ Time freedom
+ Cukup masa duit masuk leh bayar ptptn ke ..bil2 letrik ke
+ Peluang naik pangkat tiap-tiap bulan
+ Kalau anak sakit , x yah susah hati nak mintak MC kat boss
+ Paling best .. Kita tentukan sendiri berapa bonus kita nak



Syok ke Best ?

Eh mestilah best .. kalau tidak takdela sampai saya terpaksa rehatkan bisnes saya yang lain.
Berminat nak bekerja dari rumah JOM sertai family AKADEMI SIHAT CERIA hari ini :)

Nak tahu cara nya klik  NAK JOIN




No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.