Tuesday, 15 July 2014

Nak berhenti merokok lain plak jadi nya





Time sahur tadi , saja la tanya hubby pasal kawan dia yang beli VIVIX dengan kami bulan lepas.Yelah kan,nak tau gak kesan nya ..ok ke .. ada effect apa-apa ke ..

Hubby ;Ummi nak tau apa dah jadi ?
Me : angguk-angguk sambil memboolatkan mata tanda nak tahu sangat

Hubby citer  , anak-anak murid semua tanya kenapa kawan dia tu nampak muda .. cikgu-cikgu pun pakat tanya awat nampak lain , awet muda - jawab en suami.

' Dah tu , abi sendiri tengok dia memang nampak muda ke ?' - saya plak bertanya dengan nada sungguh-sungguh nak tau

'Aah la ummi , nampak lain muka dia .... berseri-seri  .. isk nampak lain la kulit dia  .. cuma bab rokok tu dia belum boleh berhenti terus ,tapi dalam sehari tu dah kurang la tak macam dulu ..kalau dulu sehari tu berpuluh batang ..skang sehari tu dalam 2-3 batang ... -cerita en hubby saya pula

Nanti saya cuba usaha dapatkan gambar kawan sekolah  hubby saya untuk di tepek kat sini ye.Sebenarnya , Cikgu tu amik VIVIX sebab nak berhenti merokok .. tapi lain plak jadinya .. ha terus awet muda.

Tetiba teringat kat Kak Nadia , customer kami tahun lepas yang juga cerita benda yang sama .. asalnya dia beli Vivix untuk makan tapi sebab kan dia BF anak ,dia bagi la suami makan.Lepas 2 minggu ,suami dia nampak lain ..nampak kulit makin glowing ..terus dia tak bagi suami dia makan dah ..suh tunggu baby dia wean off ..baru amik VIVIX berjemaah.

OK ni pula ada video testimoni daripada ENCIK HAZRIN yang pada asalnya ambil VIVIX untuk kesihatan jantung tapi MAGIC .. dapat bantu habit merokok beliau



Kalau tak dapat tengok boleh  tengok di youtube klik link ni ye http://www.youtube.com/watch?v=63y35enT9XI
Haaa .. begitulah ceritanya tentang VIVIX ..Anda nak cuba sirap ajaib ni ? Jom baca tentang VIVIX di SINI


Harga sebotol RM 495 , boleh tahan dalam 2 bulan

Mengapa BAYAR LEBIH ? JOM JOIN AHLI  UNTUK DAPATKAN 20% hingga 30% DISKAUN dan nikmati pelbagai tawaran yang istimewa.





No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.