Saturday, 2 August 2014

GLA Complex
((((((  Jom berkenalan dengan GLA Complex )))))
GLA atau nama penuhnya Gamma Linolenic Acid berfungsi menstabilkan hormon di dalam badan kita. Majoriti GLA di pasaran dihasilkan daripada Evening Primrose Oil, EPO. Manakala GLA Complex Shaklee diekstrak dari borage yang mengandungi lebih 2 kali ganda GLA dalam EPO. Borage adalah 3 kali lebih dari segi biovailabiliti dan 3 kali lebih berkesan dari EPO.


(((( Jom tengok apa ada dalam GLA Complex ni )))))

GLA Complex Shaklee mengandungi lebih 300mg GLA dalam setiap kapsul. ia merupakan sumber terbaik Omega-6. GLA Complex menggabungkan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.

GLA Complex Shaklee boleh diambil oleh sama ada lelaki mahu pun wanita. Ia amat berkesan dalam menangani masalah jerawat, mempunyai masalahdan amat membantu kaun wanita yang mengalami masalah menstrual, sindrom monopause, darah tinggi dan kencing manis.

Satu Kelebihan Utama vitamin GLA Complex Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli.


Starflower atau borage


Berminat untuk dapatkan GLA Complex ?
Hubungi saya untuk dapatkan konsultasi secara percuma ye ya


No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.