Wednesday, 17 September 2014

Borong Herbal Blend lagi ..yeay !!

Alhamdulillah .. yang dinanti telah pun sampai.Terima kasih Bro Anuar Citylink :)




Bagi yang belum kenal dengan krim ajaib ni , sedikit intro mengenai krim HERBAL BLEND.

  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.
Antara kegunaan-kegunaan lain Herbal Blend MPC ini ialah
  1. Baik untuk kulit yang mengalami gatal-gatal
  2. Demam panas (disapu ke seluruh badan). Insya Allah setengah jam kemudian badan akan berpeluh
  3. Baik untuk demam campak. Menghilangkan kesan atau tanda demam campak.
  4. Memecahkan lemak / pembuangan angina dengan cara urutan terutama pada bahagian perut.

Herbal Blend ada sejenis krim yang juga merupakan HOT ITEM dalam rangkaian penjagaan tubuh Shaklee. Diuji secara klinikal untuk melembutkan kulit, mengurangkan kerengsaan dan sebagainya.
Ia diperbuat dari bahan2 semulajadi seperti:

                                                                               Sage


Horse chestnut



Yarrow




Rosemary


Tumbuhan2 ini telah digunakan sejak berzaman untuk kecantikan kulit. Bukan itu saja ia sangat banyak kegunaannya, misalnya horse chesnut digunakan untuk menghilangkan dark circle bawah mata. Rosemary juga dijadikan minyak dan ditambah dalam masakan.



Keistimewaan Herbal Blend ni, ia diperbuat dari tumbuhan, diuji secara klinikal dan yang penting tiada bahan kimia! Haruslah kita sedari, krim dan losyen kebanyakannya mengandungi bahan2 berbahaya seperti Paraben dan sebagainya.

Jadi bertukarlah kepada Herbal Blend sebelum merisikokan anak anda dengan carcinogen (penyebab kanser) dari krim lampin dan losyen mereka! Saya syorkan ibu-ibu yang bakal melahirkan atau sudah mempunyai anak untuk memasukkan produk ini di dalam barang yang perlu ada sebagai persediaan menyambut anak.Memang tahan lama kerana hanya sedikit sahaja cream yang perlu dioleskan kepada ruam bayi anda.

PENGALAMAN SAYA & HERBAL BLEND

TUMIT MEREKAH 
Dulu ...saya tak heran pun dengan herbal blend (time tu belum jatuh cinta lagi)
Lepas tengok eh kenapa krim ni cepat beno sold out..saya pun beli la 1 ..kebetulan ada masalah crack heel yang agak terukkkk ...(tumit merekah)
Alhamdulillah..dengan izin Allah lepas pakai x sampai sebulan..tumit saya dah licin..macam tak percaya!
Ok skang dah tau..kenapa sekali.order bese customr beli sampai 5 tube sorang :)

DEMAM CHICKEN POX
Kemudian saya pakaikan kat anak-anak saya masa mereka kene demam chicken pox bulan lepas ,alhamdulillah dengan izin Allah .. cepat kering dan sembuh lukanya .. 

TESTIMONI  FAZLINA.COM
Puan Hanina ni antara pengguna tegar Herbal Blend ..alhamdulillah ..dengan izin Allah ..kesan lecur di badan anaknya sembuh seperti sediakala.
Saranan saya ? ; 1 herbal blend patut ada kat setiap rumah :)


Ingin dapatkan krim HERBAL BLEND ni boleh hubungi saya ya :)


Sehingga berjumpa lagi di entry akan datang ... Terima kasih





FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012



No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.