Wednesday, 24 September 2014

CERITA HARI SABTU YANG OHSEM !



Pagi ni dapat call dari Shaklee Penang minta amik certificates Senior Supervisor ..elok sangat lah tu kebetulan dah dapat surat appointment Coordinator ..boleh la nak g branch ..nak  beli barang barang customer sekali sebab Shaklee tengah wat stock take nih ..lepas 22hb baru order di proses.Maka selepas Zuhur , bergegas lah  kami anak beranak ke Penang.Dah nak abis cuti baru nak p bercuti ..hihi

Pastu selepas selesai urusan kat Shaklee Penang , dah alang-alang sampai kat Penang kan ..alhamdulillah ..bawak la anak-anak pergi ke Taman Botani Garden.Happy tengok anak-anak seronok bermain ..rasanya sejak bisnes Shaklee ni lah ada kesempatan nak bercuti bersama family #ShakleeEffect

Masa nak balik tu boleh plak kami memasing kehabisan bateri ..nak keluar dari balik Pulau tu tah kemana hala ..mula-mula GPS bawak kami pusing-pusing dalam town tu ..dengan bateri nyawa-nyawa ikan tu .. bawak family pergi ke PUNCAK MUTIARA makan malam kat situ ..memang best .. tapi gambar tak leh amik sebab bateri dah habis ..hihi ..HIGHLY RECOMMENDED tau PUNCAK MUTIARA kat KAMPUNG PELET tu ..makanan sedap ..view yang sangat chantik ..:)

Barang-barang customer tersayang
Sempat bawa anak-anak ke Taman Botani Penang
                                       



   Sehingga berjumpa lagi di entry akan datang ... Terima kasih





FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

         
         

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.