Thursday, 23 October 2014

Coaching offline yang ohsem!




Assalamualaikum semua pengunjung fazlina.com =)
Hari ni baru dapat nak share aktiviti kami semalam.Semalam orang lain cuti tapi aktiviti WAHM tetap berjalan.

Oh ya..semalam ada kelas coaching offline santai kat teratak saya.Kelas ni basic class untuk yang baru join..gigih sungguh anak-anak buah Shaklee saya study..dah macam tusyen la plak.

Baby Fayyadh plak meragam...terpaksalah ummi dukung sambil present slide.Lepas habis kelas,bawak anak-anak buah dan family g lunch kat Restoran Uncle Ezz..lunch nasi mandy ayam .Semoga kelas coaching ni bermanfaat..



Ada yang bertanya , apa tu coaching ..selalu baca kat Fb Lin sebut coaching moaching ? = )

Coaching ni adalah sesi di mana saya train anak-anak buah Shaklee saya...iaitu mereka yang daftar bawah saya dan ingin serius berbisnes.Biasanya kelas coaching ni secara ONLINE sahaja ,kecuali kalau ada permintaan yang ingin coaching secara OFFLINE ..

Apa yang ada dalam sesi coaching ni?
Dalam sesi coaching ni saya akan lead atau bimbing anak-anak buah saya cara nak mula bisnes Shaklee ,apa yang mereka perlu tahu tentang Shaklee , tips marketing dan branding , modul pembangunan diri dan eh dan macam-macam lagi lah.. Misi saya ialah nak bimbing anak-anak buah saya semua berjaya  jadi jutawan dunia akhirat ..kaya kesihatan ..kaya akhlaq .. kaya harta 

Anda ingin sertai kami ? Boleh hubungi saya seperti maklumat di bawah ye .. penyertaan individu yang berani ..proaktif ..bersemangat hebat dan ada keinginan berjaya yang kuat ..inshaAllah akan mudah berjaya ..



Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat.Nantikan entri yang berikutnya ...


FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

1 comment:

  1. bestye,,,,,, xpe.... nnti insyaallah niy mnyusul heee

    ReplyDelete

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.