Tuesday, 7 October 2014

Misi kenduri Sup Oktober







Bulan Oktober ni ramai anak level 1 dan level 2 yang serah diri untuk sertai misi Sup Oktober.Masing- masing punyai push factor tersendiri .. ini bermakna komitmen saya dalam membantu mereka pun berganda-ganda bulan ni..


Malam ni inshaAllah ..meeting online via whatsapp untuk group yang bakal Sup Oktober ni.Semoga berjalan lancar segala perancangan yang di rancang.

Dari pengalaman saya , nak panjat rank Supervisor ni tak susah mana.Kalau plan strategi dari awal ..dan ikut je cara mentor kita..InshaAllah mudah nak capai .. Duplicate cara ni bukanlah bermaksud kita tiru sebijik sebujat ayat promosi mentor kita..tapi kita ikut cara dia..buat je tips tips yang dia bagi dan lebih bagus kita tambah lagi dengan kreativiti kita.


Yang paling penting ,jangan pernah blok minda kita dengan rasa tak yakin ..rasa tak boleh ..perkara paling penting yang saya selalu pesan kat team saya ..jangan pernah downgrade diri sendiri .. Menafikan kebolehan diri sama saja seperti kita menafikan kehebatn ciptaan Allah kerana semua ciptaan Allah itu sempurna ..jika kita tak hebat..mana mungkin kita berjaya lahir dari perut ibu kita.semua orang ada potensi untuk menjadi hebat tak kira dari mana asal usulnya..tinggi mana pendidikanya .. D

Jangan bergantung pada satu medium je ..variasikan ..nak tahu lebih lanjut ..jom sertai family team Shaklee saya..saya coach anda cara nak berjaya buat bisnes Shaklee ni..



No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.