Wednesday, 15 October 2014

Personaliti pilihan fazlina.com kali ini ?




Alhamdulillah...baru selesai personal coaching dengan anak buah team yang nak naik Supervisor bulan Oktober ni.Anak kandung pun dah ''ketiduran'' di sisi.

Macam biasalah,sebelum tidur dah jadi satu kemestian untuk saya buka FB nak check kut ada message terkini yang belum di baca.Sebab biasanya malam-malam macam ni customer message nak order .

Tiba-tiba ...ada satu gambar yang sangat mengggiurkkannn....ohoiii!

Tengok lah ni ..nak nangis mak tengok nak ! =)

ini lah yang buat jantung ku bisa gugur malam-malam nih

Saya ni sebenarnya hantu brownies ..eh segala jenis kek memang hantu lah hehe.. Tetiba rasa nak terbang pulak ke Shah Alam malam malam ni g jumpa anak buah Shaklee saya ni..Shazira namanya..beliau menjalankan bisnes home bakery..kalau tengok FB beliau memang telan air liur je lah ..hihi

Shazira ni memang ambil tempahan cake untuk macam-macam acara.Kalau anda berada di Shah Alam boleh la contact beliau.Nak beli Shaklee pun boleh order sekali ..ha giteww 2 in 1 dah macam iklan shampoo ..sambil beli kek ..sambil order Shaklee .. exclusive kan =)




Ni lah Shazira dan puteri nya Sofea..cantik dan vouge kan?ce tengok ada macam iras iras artis mana? =)




Ini lah rahsia Shazira kekal sihat ,cantik ,ceria dan bertenaga sepanjang hari


Ingin tahu lebih lanjut tentang set vitamin untuk cantik boleh KLIK ye
Mahu dapatkan set vitamin kecantikan ini boleh hubungi saya ye
Insha Allah saya akan berikan cara terbaik untuk amalkan set ni agar dapat result yang terbaik ..InshaAllah =)
Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat.Nantikan entri yang berikutnya ...


FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012












No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.