Thursday, 28 May 2015

24 May 2015 yang best dan ohsem




24 May 2015 hari tu adalah hari yang bersejarah dalam keluarga kami.Adik lelaki saya mengakhiri zaman bujangnya bersama si cantik manis Carmella atau kini dengan nama Islamnya...Iman Dahlia..sedapkan?




Semoga saya dapat jadi kakak ipar yang baik untuk "adik baru" kami ni.InshaAllah...awal-awal lagi kene set dalam minda..kene terima apa saja kelebihan dan kekurangan orang kerana kita pun manusia biasa kan.Tapi so far..alhamdulillah..kami sekepala..haha!



Oh ya..ya Allah..terima kasih banyak2 kat adik2 dentistry dari Uitm Shah Alam yang sudi datang berkampung bantu persiapan majlis..kalau harap akak ngan abang..memang tak menang tangan..kemuncak preparation sampai pukul 2 pagi kat hotel MH tu..Tahniah semua..walaupun sakit sakit pinggang dan kaki sampai x leh tidor after the event..i am so happpyyyy n enjoyyyy...Alhamdulillah

To my lil bro..the only bro that i have...
Barakallu lakuma wabaroka alaikuma wajamaa bainakuma fi khayrr


Goodies bag untuk tetamu..special tau ..ni telur pindang

Candy booth ni hasil dari idea beramai-ramai ,beli barang props pun last minute ..almaklumla tkqa pernah ada experience buat candy booth ni..3-4 orang gak la yang menanya mana nak tempah candy booth ni ..hihih



Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat.Nantikan entri yang berikutnya ...




FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **




No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.