Sunday, 31 May 2015

Alhamdulillah ! yang dinanti telah tiba


Akhirnya sampai juga  yang ditunggu-tunggu berhari-hari lama nya. Apa lagi  kalau bukan parcel dari Shaklee untuk pek NC nanti.Alhamdulillah .. =)





Alhamdulillah , Dapat dua beg pack  ... encik suami dah siap berangan nak bawak beg ni kalau g kursus.Dua  T-shirt ..satu untuk suami dan t shirt labuh Muslimah untuk saya ..tag National Conference .. 


Cycle lepas saya dapat 2 tiket .. satu untuk encik suami dan satu lagi untuk saya ..so dapatlah satu bilik ..kalau nak sesaja tido  kat Golden Horse Palace tu rasanya memang tak lah almaklumla harga nya bukan murah ..hihihi..Alhamdulillah ..TQ Shaklee ..tak sabar nak jumpa side line ,upline ,super upline , anak-anak mentor dan juga cucu cicit susur galur saya nanti.Nak team hug ramai-ramai ..


Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat.Nantikan entri yang berikutnya ...






FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **


No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.