Monday, 18 May 2015

Badan cepat rasa letih ?

Alhamdulillah..siapa tak happy kan bila customer bagi feedback2 camni lepas ambil Shaklee..alhamdulillah..dengan izin Allah juga..jom tengok feedback2 daripada customer www.fazlina.com


Feedback daripada Ustazah Thaiyibah, Jitra Kedah.


Feedback daripada Puan Zai,P.Pinang 


Ok ni feedback daripada Puan Yati, Pahang.


Feedback daripada Puan Sharifah Selangor.


Anda juga sering rasa letih,lesu dan tak bermaya tambah plak banyak tugas yang perlu di galas? Kesian kat tubuh badan kita kan,berterusan dikerah tanpa diberi supplement.Apa kata rewards diri dengan supolement dari Shaklee..InshaAllah,bila badan cukup zat..kita pun bertenaga dan ceria je..takde la hari-hari macam Yuhanis dalam citer Hati perempuan TV3 tu kan =)
Boleh hubungi saya untuk dapatkan nasihat produk apa yang sesuai untuk anda. 

Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat.Nantikan entri yang berikutnya ...



FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **




No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.