Tuesday, 5 May 2015

Body shop Compact powder

Sebenarnya tak berniat pun nak masuk kedai Body Shop ni..hihi..tapi semalam dah alang lalu,singgah masuk.Kebetulan pulak,cari perfume

Sedih sebab Vanilla dah xde..yang ada vanilla flower..bau orkid Vanilla..tapi bau nye not bad la..

Tapi yang best nye kan...Compact powder Body Shop..best sangat..harga pun tak mahal mana..semalam shopping gune debit card CIMB dapatla discount 10%+6%..sepatutnya barang semua RM238..tapi after discount dapat RM190 je..Alhamdulillah rezeki 😘💄💋

Lepas shopping,bawak anak anak naik menara Alor Setar..1st time sejak duduk sini naik menara ni..

Malam pulak belanja suami dan anak-anak makan malam kat The Palace..restoran ni serve arabic cuisine


No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.