Friday, 5 June 2015

Check in Golden Horse Palace



Alhamdulillah , hari ni check in ke GOLDEN HORSE PALACE .. suami dan anak-anak dalam kereta.Saya bawak beg g registration counter.Best sangat ,sampai je ..Mr Victor greet welcome dan kalungkan bunga malai ..heee ..feeling macam VVIP pulak =)

Apa tu National Conference ?
Ha masa saya belum join dulu pun , selalu tengok kawan-kawan yang buat bisnes Shaklee ni update kat Facebook gamba mereka attend event ni.Nampak macam best je pegang trofi ,ada yang cerita dapat menginap di hotel 5 bintang ..percutian dalam negara yang totaly FREE ..Siapa tak nak kan? hee ..National Conference adalah acara tahunan Shaklee ,waktu ni Distributor yang prestasi nya cemerlang akan di raikan secara gemilang.Bagi distributor yang layak  akan diberi ganjaran berpua percutian ke hotel 5 bintang secara percuma dan pelbagai lagi tawaran yang best-best.

Kalau tahun lepas National Conference di adakan di Sunway Conventional centre ,kali ni ia di langsungkan di MIECC .. di Mines Seri Kembangan.Best sangat tau ,yelah kan ..dah bekerja keras sepanjang tahun ..ni lah masanya nak bawa keluarga bercuti bersama-sama.Ok jom kita layan gambar-gambar ni =)

Semasa pendaftaran



Bersama Kak Ayu ,masa ni encik suami duduk kat kereta bersama anak-anak.Saya g check in dulu.


Ni lah bilik yang saya dan suami dapat ... mashaAllah ..sangat besar dan rasa macam kat istana 

Wah best nya ,idea untuk deco bilik tidur kami ni =)

First impression masa check in bilik ni ..masya Allah rasa macam kat istana.Amik gambar dulu sebelum anak-anak masuk..hee

Toilet yang sangat cantik rasa macam kat istana  =)




Balik je bilik tengok ada SURPRISEEEE  ..Shaklee bagi hadiah kolagen SCP dua kotak tu nilanya nak dekat RM1000 

Masa sampai bilik ,terus snap gambar goodies bag ..

Ha yang ni Shaklee bagi duit makan cash RM200 =)

Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat.Nantikan entri yang berikutnya ...




FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **




No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.