Tuesday, 30 June 2015

Closing Jun di bulan Ramadhan


Alhamdulillah , Jun closing dengan cemerlang .. Effektif Coordinator..paling bermakna 3 orang anak didik  saya masih lagi "maintain" dengan income 4 angka.Tahniah Supervisor Sofiah ,Supervisor Idah Arbai dan juga Supervisor Nadzirah .Eh ramailah yang cemerlang Jun ni termasuklah yang baru sertai family Shaklee kami ..rasa gembira yang tak terungkap ..hanya Allah je yang tahu perasaan ni ..harapan saya moga kecemerlangan ini akan berterusan sepanjang masa.

TAHNIAH semua keluarga Akademi Sihat Ceria ! =)

Dalam kepala ni dah mula fikir pasal projek BISKUT RAYA .. teringin sangat nak buat semperit Dahlia ..Esok nak ke kedai bahan kek cari bahan ..lusa inshaAllah start ..nantikan update dari saya tentang projek baking kami ..hehe ..

Sebelum tu ,saya ingin mengambil kesempatan yang ada ni untuk mengucapkan Selamat berpuasa kepada semua pengunjung setia www.fazlina.com ..semoga segala perbuatan amal kita diterima sebagai ibadah ..Ramadhan kareem !! =)


Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat.Nantikan entri yang berikutnya ...




FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **



No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.