Tuesday, 23 June 2015

Ifthar di Restoran Tok Keramat =)



Sempena hari bapa , bawak family pergi makan buffet di Restoran Tok Keramat.Dah lama teringin nak belanja suami dan anak-anak makan buffet ni.Sebelum datang ,kami book dulu sebab takut tempat penuh.

Sampai je kat Restoran ni .. Subhanallah WOW! cantik pemandanganya ..tengok juadah yang disediakan pun sangat menyelerakan.. rasa kenyang plak bila tengok makanan banyak depan mata ni ..pelbagai jenis lauk pauk ..aneka kuih ..pendek kata semua ado =)

Masuk je waktu berbuka , lepas habis makan sepinggan nasi dan lauk ayam masak merah ( nasi pun setengah senduk je tau) terus rasa full tak leh nak masuk dah ..anak-anak pun makan sikit je ..encik husband lagi la geleng-geleng tanda tak lalu nak  masuk dah..ihih ..best kat sini sebab surau disediakan ..cantik plak tu ..cuma satu je yang tak best ..Nyamuk banyak !!! hoho ..jenuh menepis bertepuk tampar dengan nyamuk.

So far .. makanan sedap ..view cantik ..waiter semua friendly..kemudahan awam ada...cuma tu la banyak nyamuk ..pastu rasanya kami ni memang tak sesuai kut style buffet ni ,,kikiki ..time perut kekenyangan ,pakat tengok je orang lain ulang alik dari meja makan itu ini ..Apapun alhamdulillah ,anak-anak dan suami happy sangat ! 





2 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih deviberries v .. harganya untuk dewasa RM30 seorang ..anak-anak pula RM15 seorang ..untuk kanak-kanak bawah 5 tahun percuma ..

      Delete

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.