Thursday, 4 June 2015

Jalan-jalan Part 1 - KL


Setelah sehari suntuk berjalan-jalan ke KLCC dan juga Pesta Flora Putrajaya..malam tu terus book hotel kat Dhah Alam, Alhamdulillah...Hotel De Art je yang ada bilik kosong malam tadi.Kami book bilik yang ada katil Queen dan single bed.Dalam hati berdoa..harap-haraplah bilik ok sebab dah ngantuk sangat dah.

Lepas dinner ,kami pun check in..bukak pintu je.. mak aihh terkujat tengok..ni hotel ke istana..ok rasa worth it la bayar RM198 per nite..


Jika anda bercadang ingin ke Shah Alam..ha bolehlah datang ke sini.. kedudukan katil tu sengaja saya rapatkan supaya anak senang nak tidur..

Ni gambar kat KLCC.. tujuan amek gambar ni sebenarnya sebab nak bagi ingat tempat patking kete..

Setakat ni dulu update jalsn jalan cuti sekolah part 1 kami.Nantikan update selepas ini ye... =)





No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.