Wednesday, 22 July 2015

Kita bakor ..kita bakor !



Alhamdulillah , masih berpeluang untuk berkongsi sesuatu dengan anda di bulan Syawal ni. 

musim raya ni kan , sana sini macam-macam juadah yang dihidangkan.Ketupat ..rendang 


..masak lodeh .. segala jenis kek ..biskut raya ..eh eh macam-macam lah yang dah kita 


makan kan.Mana mungkin untuk katakan tidak bila semua dah terhidang depan mata .. 


termasuklah saya ..hehe



Oh ye ..hari ni nak share dengan anda semua 3 produk yang famous terlajak laris musim 


raya ni ..apa lagi kalau bukan  ALFALFA , LECITHIN dan CINCH ENERGY TEA MIX nih =)



1.Alfalfa ni merupakan suplemen yang mempunyai 1001 khasiat, namun apa yang penting untuk musim perayaan ialah peranan alfalfa untuk flush segala lemak dan bahan-bahan yang tidak perlu yang diambil di musim raya. Faham-faham sajalah, mesti ada hidangan rendang, ketupat, lemang, kuah kacang dan aneka kuih raya yang tinggi lemak tinggi gulakan. Sayang sungguh dah puasa sebulan, dah turun 1-2 kg atau lebih, raya ketiga dah naik berat asal. Jadi biar alfalfa bantu buang segala lemak dan toksik tu, jangan biar terkumpul dalam perut kita nan satu.


2.Lecithin ..Yeahhh..Lecithin si pembakar lemak. Sebelum bagi alfalfa bertindak buang lelemak tidak baik itu, kena bagi Lecithin bakar / cairkan dulu lemak tu. Lecithin ni selain membekalkan kolina yang baik untuk otak, juga bertindak sebagai 'fat emulsifier'. Jadi, taklah rasa bersalah sangat untuk makan di hari raya kan. Takkanlah datang rumah orang, bila orang hidang makanan kita nak cakap "Saya diet, tak dapat makan". Kecik hati tuan rumah nanti.


3.Cinch Energy Tea Mix


Cinch Tea ni ialah teh yang super superb. Sebab apa saya kata begitu? Ia adalah gabungan 4 jenis teh. Cinch Tea ni memang sangat-sangat bagus diambil untuk orang yang nak berjaga malam, nak drive, atau nak jalani aktiviti yang padat sepanjang hari. Buntang je mata. Sesuai dengan namanyakan, 'energy boost' adalah peranannya. Nak campur dengan PD dan jadikan lemon tea pun boleh. Oh ya, ia juga bertindak meninggikan kadar metabolisme, jadi siapa minum Cinch Tea susah nak gemuk.

Nak dapatkan ketiga-tiga produk ni ? Boleh hubungi saya seperti yang tertera di bawah ye =)

Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat.Nantikan entri yang berikutnya ...




FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.