Sunday, 5 July 2015

Sungguh saya sangat jealous ! YES 2015 !!



Ramai yang tanya kat saya , apa la yang dealer-dealer Shaklee asyik sebut tu ..YES ?

Alhamdulillah  hari ni saya buat entry khas special untuk anda yang berada di  luar sana 

..yang nak tau sangat pasal Program YES  ni ..YES ni stand for YOUNG ENTREPEUNER 


SYSTEM yang Shaklee buka kepada seluruh warga Malaysia dengan syarat belum pernah


 lagi berdaftar sebagai ahli Shaklee. 




Ini lah  yang buat saya  "jealousss" sangat ni tau sebab time kami dulu takde pun project ni


 kenapa jealous ? ha meh saya explain kenapa lah yang saya jealous sesangat nih..

Dengan program YES ini. Ini kerana melalui program YES ini sesiapa saja yang menyertai 

projek Shaklee ini berpeluan menjadi Jutawan dalam masa 13 bulan sahaja sekiranya 


benar-benar FOLLOW dan DUPLICATE system YES ini.



Menerusi program YES ini Shaklee menawarkan 5 insentif hebat untuk semua peserta 

yang telah Daftar Ahli Shaklee bermula May 2015 sehingga October 2015. 



INSENTIF 1: PERCUMA 1 BOTOL VITALEA (HANYA UNTUK AHLI BARU)


Bagi yang mendaftar sebagai ahli Shaklee di antara bulan Mei 2015 hingga Oktober 2015, anda akandiberikan 1 botol Vitalea secara  PERCUMA ! dengan syarat masa nak daftar tu buat belian minima serendah RM30.. 

Inisiatif ini adalah selaras dengan sambutan 100 tahun penciptaan Vitalea.





INSENTIF 2 : YES RANK UP BONUS !


Dengan insentif ini, setiap kali anda naik rank, Shaklee akan bayar anda. Contohnya

Naik rank supervisor, Shaklee bayar RM200

Bulan depan effective supervisor, Shaklee bayar RM500

Begitulah seterusnya, semakin tinggi rank anda naik, semakin banyak Shaklee bayar kepada anda.

INSENTIF 3: 100% ENROLLMENT BONUS

Dengan insentif ini, bonus anda akan digandakan. Contohnya kalau bonus anda dapat RM300, Shaklee akan gandakan jadi RM600. Kalau bonus RM1000 gandakan jadi RM2000.

Syarat bagi insentif ini pula adalah seramai 6 orang enrollment minima dalam sebulan. Di

samping itu, setiap enrollment mesti buat 100 uv. UV adalah nilai point terkumpul bagi 


setiap orang pengedar. Semakin banyak UV semakin banyak bonus yang boleh dijana.

Jadi dengan enrollment sahaja anda boleh dapat bonus minima RM5000 setiap orang.

INSENTIF 3: YES RANK BONUS

Dengan insentif ini, setiap kali anda naik rank, Shaklee akan bayar anda. Contohnya

Naik rank supervisor, Shaklee bayar RM200

Bulan depan effective supervisor (maintain Supervisor ), Shaklee bayar RM500

Begitulah seterusnya, semakin tinggi rank anda naik, semakin banyak Shaklee bayar kepada anda.

INSENTIF 4: YES WELLNESS PACK



                                                      

Pembelian PAKEJ YES yang lebih murah sebanyak 5% diskaun dengan POINTS yg lebih banyak ! =)

INSENTIF 5: MATCHING BONUS

Matching bonus ini untuk ahli baruPendapatan tunai bulanan extra 10% sehingga 50% setiap bulan selama 13 bulan. Jika bonus anda

RM500 hingga RM649, Shaklee akan membayar tambahan sebanyak 10% lagi.

Semakin banyak bonus anda, semakin tinggi peratus yang Shaklee akan bayar
.
Contohnya katalah  anda layak menerima hadiah tunai RM700, tetapi melalui program YES 

Shaklee bayar anda RM700 + 100% iaitu bersamaan RM1400 pada bulan ini.

Contoh kedua :


Bulan May , jika anda layak menerima pendapatan tunai sebanyak RM1000, tetapi 

melalui program YES ini Shaklee akan membayar anda RM1500 pada bulan ini.





Melopong ? tak percaya ? anda akan lebih melopong kalau lepaskan peluang 

hebat ni ..anda akan rasa tak percaya bila anda sahut cabaran ni dan tetiba je dah jadi j


jutawan sekelip mata .. dalam masa setahun je ..bukan susah pun ..sambil pegang hanset 


..depan laptop ..dah  boleh buat  bisnes ..Syok ke best ???


Dengan keadaan banyak syarikat mengurangkan kos, tetapi Shaklee ingin pula menggandakan pendapatan anda melalui program ini. Program ini pula berjalan selama setahun dan hanya tamat Mei 2016. Memang anda boleh pulun banyak-banyak dalam tempoh ini.



Bagi anda yang berminat nak cabar diri untuk jadi JUTAWAN MUDA dalam masa 12 bulan 

.. jangan malu-malu untuk hubungi saya ..Insha Allah saya akan train anda sehabis daya ! 


Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat.Nantikan entri yang berikutnya ...




FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.