Sunday, 16 August 2015

Rezeki Syawal

Alhamdulillah, dalam kesibukan di bulan Syawal,  bisnes Shaklee tetap berjalan seperti biasa..boleh katakan setiap hari mengadap adik manis di kaunter Poslaju..kat PPL pun meriah tau dengan deco raya..

Raya-raya ni,  banyak juadah yang sedap-sedap..lemang ketupat rendang soto lontong....mana nak ada feel kalau makan time bukan raya kan? Hee..tu tak masuk aneka jenis kek, pencuci mulut,biskut raya berbagai...tengok-tengok bila timbang..ha berkilo-kilo naik..hee...sebab tu di galakkan sangat ambil Lecithin, Herblax dan Cinch Energy Tea mix untuk dapatkan berat ideal semula..=)
.
Psss..kalau nak order 1 set khas untuk raya ni boleh la hubungi saya ye.. tawaran menarik menanti anda..
.

SALAM AIDIL FITRI
FAZLINA SAMSUDDIN


No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.