Thursday, 3 September 2015

Kak , nak habaq ni !

Alhamdulillah siapa tak happy kan bila customer bagi feedback masalah dah jumpa solusi nya?
Ok .. customer comel saya ni ada masalah "discharge" yang agak teruk juga lah sampaikan rasa tak selesa katanya ..kemudian beliau terus contact saya bertanyakan produk Shaklee yang dapat bantu atasi masalah kewanitaan beliau ni.

Saya suggest ALFALFA Complex dan Garlic Complex .. Kemudian beliau mahu cuba salah satu produk dahulu dan beli Vitamin C ..jadi saya cadangkan agar beliau ambil Alfalfa dan juga vitamin C.

Hari ni  ..alhamdulillah beliau whatsapp saya begini .. 


Testimoni keputihan

Dengan izin Allah dan juga disiplin beliau mengambil produk yang di sarankan ..masalah keputihan beliau dah pun berkurangan ..alhamdulillah ..saya pun turut happy .



.

Baiklah , suka saya nak kongsikan antara khasiat Alfalfa :
Baik untuk kesihatan dalaman wanita, berfungsi seperti kacip fatimah (perapat) dan membantu melancarkan kitaran haid. Ia juga membantu pembersihan dalaman bagi yang belum berumahtagga mahupun yang sudah berkahwin. Mampu membantu masalah kedinginan suami isteri. Bagi ibu yang menyusu, Alfalfa seperti yang ramai sudah ketahui ialah sebagai milk booster. Selain daripada itu, Alfalfa banyak khasiatnya iaitu:
  • Mengatasi masalah keputihan
  • Mengetatkan Vagina
  • Mengurangkan masalah sembelit
  • Mengurangkan masalah alergi

Ini pula antara khasiat GARLIC Complex :
  • Membantu mengekalkan tekanan* darah normal
  •  Formulasi Shaklee yang unik.
  • Mengandungi Spearmint - Mempertingkatkan sistem penghadaman, fungsi jantung.
  • Antibiotik Yg Selamat & Semulajadi - Selamat utk kegunaan jangka panjang utk m'pertingkatkan sistem imun tubuh, menghalang penyakit berjangkit spt selsema, batuk, kulat, kuman, virus dan yis candida
  • Menghalang Alergi - Spt hidung yg sensitif, sinus, alergi, asthma, selsema dan hepatitis 
  • Juga Mampu menentang bakteria 
  • Membantu mengekalkan tekanan darah normal dan tahap kolestrol.*
  • Memelihara tahap kesihatan mikro organisma penting.
  • Mampu menurunkan kadar darah tinggi dan kolesterol
  • Mampu menyingkirkn toksin dari tubuh
  • Mampu menurunkan kadar Nitrosamine, pencetus kejadian sel kanser. 
  • Menstabilkan Glukos di dlm tubuh kita

Anda bermasalah KEPUTIHAN ?
Keputihan ni adalah normal di kalangan wanita jika ia hanya lendir putih, jernih ,cair tidak berbau dan tidak berasa gatal... Tetapi keputihan itu boleh dikategorikan sebagai bermasaalah apabila ia bersifat pekat, berwana putih kekuningan, berbau, diiringi rasa gatal2.. Jgn anggap ianya masalah kecil ya. .. ataupun akan hilang dgn sendiri.. Tahukah anda masalah keputihan ni disebabkan jangkitan kulat. Jika ia tak dirawat, tak mustahil ia akan merebak dan menyerang organ2 penting dlm badan... Malah yg lebih teruk, ia mampu merebak ke pasangan kita..Dimana kesannya organ seksual lelaki juga turut akan berasa gatal,melecet dan kemerahan..

Jom dapatkan set ini sekarang ..hubungi saya untuk dapatkan harga istimewa 




Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat. Nantikan entri yang berikutnya ...




FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **


No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.