Wednesday, 28 October 2015

Mak nak air!

Pernah/biasa tak mengalami 2 situasi ini?
.
1. Kita pergi travel balik kampung atau bercuti bersama keluarga sehingga berjam-jam lamanya, kemudian tiba-tiba anak kita merengek "nak air masak! nak air masak!" Walhal masa tu hentian R&R baru je terlepas ataupun kawasan tu tak ada tempat nak berhenti beli air mineral pun.
.
2. Kita bawa anak-anak & keluarga berkelah atau bermain di taman permainan, kemudian setelah penat beraktiviti, masing-masing berebut nak minum air masak! Walhal waktu tu bekalan air mineral yg ada cuma 1-2 botol kecil sahaja!
.
Mudah kan kalau kita boleh ada bekalan air minum yg sentiasa tersedia pada bila-bila masa. Cuma tadah sahaja di mana-mana paip/sumber air berhampiran & air itu boleh terus diminum. Tak perlu susah payah nak cari kedai yg menjual air mineral berbotol-botol. Apatah lagi jika di kawasan pelancongan yg menjual semua barang dengan harga 2-3 kali ganda! Tak perlu nak fikir apa agaknya yg terkandung dalam sumber air yg kita ambil tu.
.
Memang mudah & menarik jika ada Get Clean Water Pitcher ni tau. Jug penapis air yg menapis air dengan mengekalkan mineral semulajadi air, rasa air yg sedap, mudah di bawa ke mana-mana & harga yg sangat-sangat mampu milik.
.
APA YG BESTNYA WATER PITCHER NI?
.
-Filter activated karbon yg diperbuat daripada tempurung kelapa yg mampu menapis 99% bahan kimia pencemar termasuk plumbum yg merbahaya kepada otak manusia.
-Jug mudah alih yg boleh dihidang/diletakkan terus & dibawa ke mana-mana sahaja apabila kita pergi bercuti, balik kampung, kursus & sebagainya.
-Menapis 303 liter air bagi setiap filter. Disertakan meter bagi menunjukkan waktu filter perlu ditukar.
-Rasa air yg sedap - tak payau.
-Filter mudah ditukar sendiri. Hanya cabut & pasang.
-Reka bentuk & corak yg menarik untuk terus dihidang kepada tetamu.
-Harga yg sangat-sangat rendah berbanding jenama lain dengan fungsi menapis yg jauh lebih baik! Hanya RM460 sahaja untuk set permulaan - jug + housing filter + 3 filter + 1 filter PERCUMA!
.
Dah ramai yg berebut memiliki water pitcher ni tau. Siap main kutu lagi.

Selamat malam. Semoga mimpikan Water Pitcher malam ni. hehe..




Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat. Nantikan entri yang berikutnya ...




FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **


No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.