Thursday, 22 October 2015

Rat race?

Pernah  mengalami keadaan seperti ni:

Pegi kerja awal pagi, Smpi tempat keje tak smpt makan pulak tu
jadinya, Mengantuk ditempat kerja

kemudian, Balik dr keje traffic jam, Mata kuyu aje on the way balik ke rumah tu

Sampai kat umah lepas mandi dan solat; pi tgk tv..tertido plak depan tv

pastu dah siap kunci pintu rumah semua; masuklah tido
tak dapat tido plak tu, banyak sangat fikir kot!

----------

Ini adalah salah satu kesan dr gaya hidup yang tidak sihat + pemakanan kurang khasiat. Kita mmg sedia tau tetapi apa kt nak buat ya??

Ha, arini sy nk INTRO kombinasi set

Basic Health Combo iaitu
1.Bcomplex
2.Vitalea*
3.CinchTea
4.OsteMatrix

yang boleh bantu anda atasi masalah2x ini

Saya sendiri menggunakannya dan selepas sy konsisten guna sy dapat 3 manfaat berikut:

1. Badan lebih bertenaga dan semangat.Vitalea dan Bcomp bantu beri tenaga booster
2. Mata segar sepanjang pemanduan.Cinch Tea tingkatkan metabolisma badan menjadikan kt rasa segar bugar
3. Tidor lebih lena!IOsteMatrix bantu kurangkan stress badan kt tu

Alhamdulillah, inilah manfaat Shaklee dlm hidup seharian anda

Best kan!
Boleh diguna suami isteri mak ayah

Ha.semua nk sihat
Alhamdulillah

Credit : Master Firdhaus :)

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.