Wednesday, 28 October 2015

SECANTIK BIDADARI


Assalamualaikum semua ! Alhamdulillah ,dalam sibuk berclosing dapat juga curik2 masa untuk update weblog terchenta.Kali ni nak cerita pasal dua program yang berlangsung bulan ni .. sepatutnya tiga tapi program Santai ASC terpaksa ditunda ke tarikh lain ekoran terpaksa check in di KMC tempohari.



Program Workshop SECANTIK BIDADARI berlangsung di AS HOMESTAY , Alor Setar ..Alhamdulillah program berjalan dengan lancar dan feedback yang ohsem dari para peserta .. dari facial sehingga lah make up ..kami juga dapat sijil tau ..Alhamdulillah.... majoriti dari kami surirumah ..faham-faham la kan mana ada masa nak berdandan berbagai ..dari situ la lahirnya projek SECANTIK BIDADARI ni ..actually banyak lagi projek yang akan berlangsung bawah SECANTIK BIDADARI ni ..nanti ada masa saya update setiap aktiviti kami ya ! Jom layan gambar dulu =) 



Program kedua pula JEJAK JUTAWAN UTARA yang berlangsung di Cinta Sayang Resort ,Sungai Petani ..Alhamdulillah dapat berkumpul dengan sebahagian keluarga besar Shaklee saya ..team Akademi Sihat Ceria 
Bersama keluarga besar Surijunior ... kami saja dah penuhkan 2/3 dewan ..memang best !

Sebahagian daripada team ASC di Utara , ada yang mai dari Penang ! Tahniah tau sebab berjaya hadirkan diri =)

Sebelum bersurai ,sempat titipkan tips dan buat diskusi dengan anak-anak mentee ..

Saya sangat serius dalam usaha nak bantu anak-anak didik saya untuk berjaya ..antara mereka ni ada yang dah menikmati income 2 , 3 sehingga 4 angka ..yang baru join pun ada ..Matlamat utama saya nak lahirkan lebih ramai wanita yang berpendapatan sendiri terutama sekali surirumah .. saya dah buat macam-macam jenis bisnes dan kali ni saya dah jatuh cinta dengan bisnes Shaklee ..semoga usaha kecil saya ini diberkati Allah .


Ingin jadi sebahagian dari keluarga Shaklee kami ? Jom realisasikan impian anda bersama team AKADEMI SIHAT CERIA =)



Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat. Nantikan entri yang berikutnya ...




FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **








No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.