Thursday, 5 November 2015

Demo facial Nutriwhite free ?


~ Konnichiwa (こんにちは)

Sejak berNutriwhite ni asyik nak cakap Jepun je..hihi

Set skincare Nutriwhite ni dihasilkan oleh pakar kulit dan teknologi dari Jepun tau..Paling best ia TIDAK Mengandungi bahan kimia yang berbahaya.Nanti saya share apa kandungan utama Nutriwhite ni.Best sangat tau!






Saja nak share pengalaman saya buat demo facial kat customer2... yela kan selama ni tengok je kat FB.. tu yang bagi peluang mereka rasa sendiri best nye berfacial dengan set Nutriwhite nih..
Tapi yang paling lucu nye...ada satu habits yang semua customer akan buat lepas kami buat demo tau..ayat yang sama..."best nye...muke rasa halus je...sampai nak balik pun asyik pegang muke je "
Ha tu orang Jepun kata.. fuwa fuwa...maksudnya rasa macam kita pegang mashmallow tu..

Eh kalau anda teringin nak cuba set skincare Nutriwhite ni contact saya ye ..saya dan wakil team saya ada di seluruh Malaysia ..boleh la alami sendiri bestnye kan produk skincare Shaklee yang mesra alam ni.



Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat. Nantikan entri yang berikutnya ...




FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **


No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.