Sunday, 17 January 2016

Makin nak raya muka pun makin meriah ?

Bangun pagi , perkara pertama yang orang perempuan tengok ialah tengok cermin dulu kan belek muka..bila nampak ada tetamu yang tak diundang je mulalah jerit JERAWATTTTTTT ..tambah plak kalau tak lama lagi ada hari yang penting kan...raya ke ..konvo ke ..dinner ke ..bulan depan nak bertunang ke atau dah nak jadi RAJA SEHARI ke...

Jom kita baca kisah pengalaman Kak Bella yang dahulunya bermasalah kulit yang sangat teruk ,meriah dengan jerawat sampai malu nak keluar rumah time raya.Tapi skang Kak Bella dah cantik ,keyakinan diri pun makin tinggi ..dah pun jadi Agen produk Shaklee di Penang.Jom baca kisah beliau..



JERAWAT RESDUNG !!! PEMBUNUH DIHARI RAYA:'(
>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<

Setelah hampir 5bulan amalkan SET RESDUNG + SET KULIT CANTIK . Akhirnya inilah hasilnye yg kak Bell dapat tau.. memg sgt2 puashati dgn hasil Vitamin Shaklee ni bekerja :-) :-)

Memang kak Bell teruja Sgt2 lah.. syukur Sgt2 ditemukan dgn Vitamin Shaklee.. Dulu duk labur beribu2 duit jumpa pakarlh,mcm2 product duk try test.. semuanyer megecewakan !!!! ada pnh guna 1cream 5g je harga Rm250 wehhh..tp still jerawat no stop :'(:'(  Time hari raya duk murung je, xmau jumpa sesapa..Malu dgn wajah bagaikan ' KATAK PURU ' ni..

Lastly terdetik kat hati duka lara ni nak try Supplement yg organic plk.. so,jumpalh vitamin Shaklee ni. First kak Bell try Vitamin C je.. lepas 2minggu, Alhamdulillah nampak kesan jerawat dh mula kecut.. lepas dari tu Kak Bell cuba lengkapkan set Resdung hingga lh Set Kulit Cantik..

Jadi inilah hasil selepas consistent dgn Vitamin Shaklee super best ni.. So, bagi anda yg puyai masalah #JerawatResdung ni janganlh giveup okss.. masih ada sinar mentari buat anda nak dptkan skin ala retisss ni..hihi

Alhamdulillah.. syukur

Tak sampai 6 bulan konsisten dengan SHAKLEE PRODUCT, akhirnyaaaa IMPROVEMENT terlalu banyak yang sy dapat

🌷 ESP
🌷 ALFALFA
🌷 GARLIC
🌷 VITAMIN C
🌷 VITAMIN E
🌷 B COMPLEX
🌷 SET NUTRIWHITE
🌷 VITALEA



Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat. Nantikan entri yang berikutnya ...


FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012


COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **


No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.