Thursday, 3 March 2016

COD OH COD


Hari Selasa lepas , FC cod Shaklee kat dua customer tersayang. Set kulit menawan Shaklee dengan set supplement untuk menapouse.

Pukul 6 tu berjumpa dengan customer bernama Puan Nazriah ,cantik dan lembut orangnya.Sebelum ni beliau beli untuk kedua-dua puteri kembar beliau .. Teruja dengan perubahan pada kulit wajah anaknya ,kini beliau beli untuk keperluan sendiri pulak.

Seronok berbual-bual dengan wanita yang saya kira sebaya dengan bonda saya di kampung.Apa yang buat saya terharu bila Puan Nazriah berulang kali ucap kesyukuran dan terima kasih kerana perkenalkan produk  dan tips untuk masalah puteri beliau.

Bila tengok perbezaan kulit anak anak beliau melalui gambar yang di hantar melalui whatsapp .. mashaAllah ..bergenang air mata saya .. mana taknye ...memang flawless sangat berbeza dengan keadaan masa kali pertama kami berjumpa dua bulan yang lepas..MasyaAllah ..kerja dan kuasa Allah tak leh siapa pun nafikan kan ?

Maaf ye pembaca tersayang , bonda puteri kembar ni tak izinkan saya publish gambar anak anak kesayangan nya tapi beliau beri izin saya sertakan dialog whatsapp di sini..




Dan paling comel bila Puan Nazriah hadiahkan saya sekotak bahulu berbentuk ikan atas tanda terima kasih beliau dan rasa syukur.Masha Allah , speechless ..terima kasih Allah kerana hantarkan customer2 yang baik baik kepada FC ..



Oh ye ,mesti korang nak tau kan apa yang FC suggest kat masalah anak kembar Puan Nazriah?

Ekceli keduanya bermasalah radang kulit dan kulit agak berminyak di sekitar zon T ..tambah plak kehidupan sebagai student yang banyak terdedah dengan habuk menyebabkan liang roma tersumbat dan akhirnya kulit menjadi radang sehingga jerawat mengganas.Jadi saya cadangkan 

VITAMIN E
VITAMIN C
ESP

Selain dari itu ,saya juga suggest skincare yang sesuai untuk mereka berdua.

Jika anda juga mengalami masalah jerawat atau radang pada kulit wajah , boleh hubungi saya untuk sesi konsultasi ye .. 



Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat. Nantikan entri yang berikutnya ...


FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012





COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.