Thursday, 16 June 2016

Gastrik hilang lepas amek Shaklee!

GASTRIK TAKDE LEPAS CONSUME Shaklee! ------------------------------------------------------------
Alhamdulillah...just nak share dengan anda yang bermasalah gastrik...ini bukanlah kisah pertama mereka yang ada gastrik dengan izin Allah lega selepas CONSUME set gastrik Shaklee... minuman Esp yang bersifat alkal

TERIMA KASIH SHAKLEE😊💪 Yes. Nak share my own experience kena gastrik yg teruk. Sangat teruk! Budak office Isha je yg tahu macam mana teruk gastrik Isha😂

Pukul 3 pagi tengah kerja midnight shift buat run audit utk hotel. Terpaksa colleague hantar Isha p clinic sebab dah tertonggeng tonggeng tahan sakit. Sampai je clinic, tudiaaa kena sedas injection. Grr!
Everymonth mesti kena p Watson beli 2 3 kotak Gaviscon. Kenapa 2 3 Kotak? Standby dalam handbag, dalam kereta, dekat rumah, dalam drawer office. Haa senang cerita semua tempat yg Isha selalu pegi la. Kalau takde or kehabisan stok mula laa menjajau tanya org sana sini ada Gaviscon ke tak. Ada satu kali siap call kawan 'tolong laa hantar aku Gaviscon satu, nak mati dah ni' pukul 2 pagi. Nasib kawan memahami terus hantar.

Sampai satu tahap. Gaviscon pun dah tak jalan and takde effect😭

Jumpa doctor, sebab kerap sangat kena. Doctor suggest pegi Hospital besar buat scope. Haaa honestly Isha palinggg laa tak suka nak pegi hospital ni. Takut kena injection😂😅 pernah kena operate 2 3 kali, time doctor nak bius, nak set branula aku ngelat mintak neb utk bius. *kelebihan student nurse dulu so doctor tak boleh la nak byk bunyi😂

Bila dengar kena buat scope. Masuk wayar dari mulut ke perut masuk camera MEMANG TAKLA! Gigih cari supplement sampai jumpa ESP. Consisten minum ESP and consume Set Gastrik Shaklee. Alhamdullillah👍💪😊 Memang ada perubahan. Sahur ESP pun boleh kenyang tanpa rasa pedih hulu hati sampaii la ke petang.
✔️Gastrik takde.
✔️Skin pun semakin cantik.
✔️Jerawat hilang.
✔️Duit jimat sebab supplement boleh tahan berbulan bulan. Dulu sekali pegi clinic tak sah kalau tak RM50.

Haah. Ni surat doctor suruh refer hospital yg sampai sekarang terkubur je dalam drawer bilik😂

Siapa ada gastrik cubala try Set Gastrik Shaklee😊 HIGHLY RECOMMENDED!😍 InshaAllah dengan izin Allah.



#fazlinashaklee

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.