Tuesday, 26 July 2016

Magic ni magic !

Ha dah kenapa plak tajuk post entry hari ni ? hehe .. Assalamualaikum semua ..apa khabar? Subhanallah ,lama dah tak berblogging kan.. sibuk dengan urusan harian ,bisnes pastu update page .. personal Fb dan insta sampai terabai jap blog Fazlina ni ,




Ok sambung cerita .. sebenarnya semalam , customer saya message kat FB.Beliau baru je beli VIVIX dengan harga PROMO minggu lepas. Beliau ode VIVIX untuk energy booster tapi MAGIC isap rokok rasa tak best ... mula saya konfius gak sebab yang ode VIVIX ni berstatus Cik ..baru tau rupanya beliau smokers ..Alhamdulillah ,vivix bantu beliau untuk atasi masalah beliau ..





BAGAIMANA VIVIX BANTU PEROKOK BERHENTI MEROKOK?
===================================================
VIVIX bantu DETOX Nikotin yang ada di darah ,organ dan otak .Bila NIKOTIN dah tiada , rasa KETAGIHAN pun hilang.
Orang yang merokok ni ada rasa KETAGIHAN.Sebab tu bila mereka cuba nak berhenti , mereka akan rasa ketagih sangat nak merokok kembali ..

Haaaa ..Dengan VIVIX , perokok akan alami rasa TAK SEDAP bila merokok kembali..Eh camne leh jadi camtu?
VIVIX berfungsi membaiki sel DNA dan melindungi organ2 , bila sel DNA sihat dan bebas dari NIKOTIN ...perokok akan rasa seperti baru belajar merokok semula ..ada yang kata rasa macam lipas , ada yang kata macam isap rokok waktu demam ..ha ni customer2 admin yang bagi feedback ye ..
Jika anda berniat nak berhenti merokok SYABAS kami ucapkan ..tekadkan azam dan kami sangat syorkan anda cuba VIVIX ni ..ada yang dengan sebotol pun dah boleh rasa kesan terapi ni ..lepas ni duit yang selalu wat beli rokok tu boleh simpan 

Oh ye , promosi VIVIX ni tinggal beberapa hari je lagi ..Kalau berminat nak dapatkan VIVIX atau tanya apa2 pasal VIVIX boleh contact FAZLINA melalui no di bawah ye =)

Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat. Nantikan entri yang berikutnya ...


FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012







COD ALOR SETAR/JITRA/POKOK SENA/MERGONG/KEPALA BATAS/BANDAR BARU AMAN.URUSNIAGA SECARA POS KE SELURUH MALAYSIA SECARA PERCUMA **

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.