Thursday, 18 August 2016

KRIM MAGIC HERBAL BLEND !





Sebelum kenal HB ni.. Saya paling x sker losyen ke krim ke sebab rimas kalau rasa gris ,berminyak dan melekit ni. 

Ok cite nye saya TERPAKSA beli krim ni bila tumit merekah terukkkkk sangat.Masa picit HB ni kat tangan dah mula terbayang rasa rimas tu.. 

Magic! Bila rasa ngan tangan.. Eh tak melekit la... Tak macam losyen atau krim krim yang pernah saya try sebelum ni.. Betul lah orang kata.. Tak kenal maka tak cinta! 😝😝
.
Alhamdulillah! Part paling Best bila masalah tumit merekah selesai tak sampai sebulan apply krim HB ni . Maafla x leh tnjuk gambar .kalau x caya boleh cuba dan alami sendiri sensasi Herbal Blend.. Harga pun murah RM27.50 je.. 


Apa bahan utama krim HERBAL BLEND ni?


MULTIPURPOSE KRIM HERBAL BLEND
 KRIM AJAIB PILIHAN RAMAI TERMASUK IBU PRIHATIN .
.
🌸Krim herbal blend ni untuk siapa? . .
Ruam bayi .
Ruam lampin bayi & warga emas .
Kegatalan kulit .
 Tumit merekah, kulit kasar di bahagian tumit & kaki .
 Melegakan Eczema, ruam2 melecet bayi .
 Mengecutkan jerawat dengan berkesan .
 Gatal allergic disebabkan alahan seafood.
Ruam sebab berpeluh .
 Boleh disapu dibahagian calar kecil di tubuh serta bintat2 dan kulat air .
 Dijadikan losyen harian 

Kenapa krim ni patut jadi pilihan anda semua? .
🌷Tiada bahan kimia. .
🌷Tiada SLS, Paraben yang selalu wujud di krim2 losyen & barangan penjagaan kulit. .
. .
.
👍 Insha Allah..selamat untuk kulit bayi & dewasa , sesuai untuk semua lapisan umur, termasuk ibu yang merancang kehamilan serta pengguna bahan organik. .

Jom kita tengok TESTIMONI HERBAL BLEND pulak 






Best kan krim HERBAL BLEND MULTI PURPOSE ni ? Memang elok ada setiap rumah especially untuk kita yang selalu masak kat dapo tu kan.. bab terkena minyak panas kat tangan tu rasa semua dah ada pengalaman kan...just sapu nipis HERBAL BLEND ke tempat yang terkena minyak panas..inshaAllah tempat lecur akan cepat sembuh dan pulih seperti biasa.Ingin dapatkan krim HERBAL BLEND ni boleh hubungi saya seperti contact di bawah ye




Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat. Nantikan entri yang berikutnya ...


FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012



No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.