Wednesday, 21 September 2016

BADAN LESU HILANGKAN KEYAKINAN DIRI ?



Anda setuju? 
Ini adalah respon majoriti client saya..

.
Masalah utama y buatkan mereka hilang keyakinan untuk berdepan dengan public
.
.
Make up mungkin boleh bantu sembunyikan kulit wajah yang kusam.. sampai bila nak sembunyi di sebalik make up..
.
.
Tapi kalau badan lemau.. Lesu... Tak boleh nak cover kan..? Akan effect pada skill dan performance kita.






Impian bukan sekadar angan-angan lagi! 
.
.
Mungkin ada yang kata takkanla sebab xde tenaga dan kulit kusam boleh effect confidence level seseorang. 
.
.
Haish.. Bila kita letih.. Kita akan kehilangan passion dalam apa yang kita kerja kan.. Bila badan lesu.. Kulit plak kusam.. Kalau buat presentation.. Audience pun rasa sangap je tengok presentation kita.
.
.
Kalau bukan ada presentation pun, performance job kita akan jadi merosot.. Mana tak nye, badan letih.. Otak letih.. Mula la rasa nak mengamuk je kan?
.
.
Alhamdulillah.. Dah ramai client2 saya yang berjaya atasi masalah mereka dengan supplement Shaklee. Supplement ni cukupkan nutrisi yang badan kita perlukan plus bekalkan tenaga segera.. Barulah champion kan? .
.
.
.
Perlukan konsultasi?
Whatsapp Fazlina 0195560012
Layari www.fazlina.com




No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.