Tuesday, 13 September 2016

Jerawat batu dan parut?



"Dahla jerawat batu... Tinggalkan parut plak tu.. Huhu! "
.
.
Rasa denyut2 tak yah kata
Tangan plak asyik tercobek je
Pastu mula la merebak.. .
.
.
Ni antara keluhan kwn2 yang ada masalah jerawat batu ni.. TAPI sejak kenal Shaklee...alhamdulillah dapat bantu ramai kwn2 yang bermasalah parut & jerawat batu 👍
.
.
.
Vitamin C bertugas untuk kawal pengeluaran minyak kat muka. Pastu bantu proses penyembuhan luka jerawat lebih cepat.
.
.
Eh ada lagi... Vitamin C ni bantu tingkatkan pengeluaran kolagen. Kulit jadi gebu gebas! =)
.
.
Vitamin C juga bantu tingkatkan daya immune badan untuk fight bakteria penyebab jerawat. .
.
.
.
Vitamin E plak bantu pudarkan parut dan jadikan kulit cantik glowing.. Ha perfect combo kan gabungan kedua vitamin ni untuk kulit.
.
.
 EKCELI banyak lagi khasiat kdua2 ni utk kesihatan kita tapi kali ni saya fokus kesihatan untuk kulit dulu ya =).
.
.
.
Nak dapatkan PEK KOMBO duo ni boleh contact saya ye .
.
Whatsapp Fazlina 019 556 0012
.
.
#fazlinashaklee
#pekduosetjerawatbatu
#inibarulahchampion

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.