Tuesday, 13 September 2016

Jerawat batu dan parut?



"Dahla jerawat batu... Tinggalkan parut plak tu.. Huhu! "

Rasa denyut2 tak yah kata
Tangan plak asyik tercobek je
Pastu mula la merebak.. .

Ni antara keluhan kwn2 yang ada masalah jerawat batu ni.. TAPI sejak kenal Shaklee...alhamdulillah dapat bantu ramai kwn2 yang bermasalah parut & jerawat batu 👍

Vitamin C bertugas untuk kawal pengeluaran minyak kat muka. Pastu bantu proses penyembuhan luka jerawat lebih cepat.

Eh ada lagi... Vitamin C ni bantu tingkatkan pengeluaran kolagen. Kulit jadi gebu gebas! =)

Vitamin C juga bantu tingkatkan daya immune badan untuk fight bakteria penyebab jerawat. .

Vitamin E plak bantu pudarkan parut dan jadikan kulit cantik glowing.. Ha perfect combo kan gabungan kedua vitamin ni untuk kulit.

EKCELI banyak lagi khasiat kdua2 ni utk kesihatan kita tapi kali ni saya fokus kesihatan untuk kulit dulu ya =).

Nak dapatkan PEK KOMBO duo ni boleh contact saya ye .

Whatsapp Fazlina 019 556 0012

#fazlinashaklee
#pekduosetjerawatbatu
#inibarulahchampion

Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat. Nantikan entri yang berikutnya ...


FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.