Tuesday, 6 September 2016

MASALAH BERSIN WAKTU PAGI ?


SELALU BERSIN WAKTU PAGI ??

Hari ni saya nak share #kisahshaklee suami saya sendiri.Kalau waktu pagi tak dengar beliau bersin tu memang tak sah.Semut pun takut dengar beliau bersin agaknye ( ok gurau je)
.
Saya bagi Vitamin C dengan harapan dapat bantu atasi masalah beliau yang saya kira semakin kronik tu.
.
.
Alhamdulillah .. pagi kami takde lagi bunyi bersin suami ..ha dah rindu plak biler dia dah tak bersin.kiki... hari yang berikutnya pun camtu gak ...syukur !
.
.
Vitamin C bantu kuatkan lagi sistem immune badan kita.Kalau kita kerap sangat bersin dan selsema tu petanda badan dah mula beri amaran sistem daya ketahanan badan kita mula lemaH.Nino..nino..ninoooooo
.
.
Jom kita belanja badan kita vitamin C setelah seharian berkerja.Tak mahal pun ,sebotol boleh tahan 9 bulan .Sehari lebih kurang RM0.60 je ..mahal lagi teh ais ikat tepi yang kita minum hari2 time lunch 
.
.
Untung kalau borong bulan ni sebab bulan ni PROMO VITAMIN C.Yang memang amalkan vitamin c ce tengok botol bitamin masing2 ..ke dah tinggal serdak je..hihih..
.
ok kalau korang nak vitamin C just pm akak ye ..akak ada ready stock ni ..tazzabarrr nak hantar pasukan vitamin C akak ke rumah korang.
.



Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat. Nantikan entri yang berikutnya ...


FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.