PROMO ESSENTIAL PACK MENYERANG KEMBALI!





Sempena event Shaklee kat home office di Sunway Pinnacle esok..ada OFFER pack essential tau! 👏
.
.
Setiap pembelian set essential pack ni..Percuma sebotol vitamin C Plus yang berharga RM92.50 ni..ha best kan?
.
.
✅ESP- soya non-gmo yang bagus untuk memberikan tenaga, milk booster, dan elakkan gastrik.
.
.
✅Vitalea- mengandungi 23 jenis multivitamin dan minerals yang bagus untuk kesihatan.
.
.
✅Omega- untuk kurangkan kolestrol, tingkatkan daya ingatan.
.
.
✅Vitamin C- menguatkan sistem imunisasi, kecantikan, dan menyembuhkan luka.
.
.
Promo ni hanya pada 17 September 2016 je tau...sehari je..
.
.
BERMINAT nak dapatkan set ni dan tak berkesempatan nak g event ni esok...?
.
Sokehh..takpe.....kami boleh tolong shoppingkan untuk anda =)
.
.
.

#fazlinashaklee
#wassap0195560012

Comments

Popular Posts