Friday, 9 September 2016

VIVIX BUAT DIRIKU RASA TAK LESU



Alhamdulillah..
Follow up customer Vivix...dapat feedback Best!
Masa promosi VIVIX , masa tu dah hari closing.Tetiba dapat Whatsapp dari nombor yang katanya dapat dari blog fazlina.com ni.Di situlah titik permulaan perkenalan saya dan Puan Ain =)
.
.
Puan Ain ambil VIVIX untuk masalah kulit beliau tapi alhamdulillah yang beliau perolehi lebih daripada itu.Boleh tengok screen shot whatsapp kami ye ..antaranya ...
.
X lesu
Kulit x kusam
Nak repeat order lagi!
.
.
.
Vivix ni memang...yang dah try je tau betapa bestnya! 👍👍👍👍👍
.
.
Terima kasih Puan Ain! Sudi ceriakan lagi hari Jumaat ni dengan feedback ohsem Vivix😘😘😘
.
.
Nak try vivix meh whatsapp Fazlina 0195560012 😘😘😘.

No comments:

Post a Comment

Elegant Rose - Working In Background

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan.

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.